Pınar Deniz'den imaj değişikliği: Tatil kafası

Pınar Deniz'den imaj değişikliği: Tatil kafası

"Yargı" dizisindeki "Ceylin" karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Deniz imaj değişikliğine gitti. Afrika örgüsü yaptırdığı saçlarını sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu fotoğrafına "Tatil kafası" notunu düştü.

Final yapan "Yargı" dizisinde Ceylin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Pınar Deniz, 3.1 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. İmaj değişikliğine giden Deniz, saçlarının yeni halini hesabının hikayeler bölümünden paylaşarak; "Tatil kafası" mesajını yazdı.

23.jpg

Oyuncunun yeni örgülü saçları, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

'BİRAZ DİNLENİP TATİL YAPACAĞIM'

Pınar Deniz, geçtiğimiz ay marka yüzü olduğu bir dondurma markasının davetine katıldı.

21.jpg

Lansmanda Yargı hakkında konuşan Deniz, "Üç sezonluk bir iş. Harika bir şekilde sonlandırdık ve takdir edersiniz ki yorulduk biraz. Biraz dinlenip tatil yapacağım. Şu an projeler geliyor ama hemen bir şey yapmayı düşünmüyorum. Yazın bol bol gezeceğim ve her yerde beni göreceksiniz" dedi.

22.jpg

'ÖZEL HAYATIMIZI GÖZ ÖNÜNDE YAŞAMIYORUZ'

Önümüzdeki aylarda sevgilisi Kaan Yıldırım ile nikah masasına oturmaları beklenen Deniz, haklarında sık sık çıkan ayrılık haberlerine de değindi.

20.jpg

Aşk soruları karşısında, "Özel hayatımızı çok göz önünde yaşamıyoruz. Bu iddialar neden çıkıyor, anlamıyorum. Çok da ilgilenmiyorum aslında" açıklamasını yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN