'Kör Nokta' final yapıyor

'Kör Nokta' final yapıyor

İsmail Ege Şaşmaz ve Rabia Soytürk gibi başarılı isimleri bir araya getiren Kör Nokta dizisi, ekran macerasına erken veda ediyor. Dizinin beklenen reytinglere ulaşamaması üzerine final kararı alındı.

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kör Nokta, kısa sürede final yapıyor. Rabia Soytürk ve İsmail Ege Şaşmaz gibi genç ve yetenekli oyuncuların başrollerini paylaştığı dizi, "Gece" ve "Aslım" adlı iki genç kızın hayatlarını merkezine alarak, büyük bir trafik kazasının ardından yaşanan karmaşık duyguları, aşkları, ihanetleri ve entrikaları ekrana getiriyordu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Osman Sınav imzasını taşıyan dizinin senaryosu, Funda Alp ve Didem Kaplan tarafından kaleme alınıyordu. Ancak dizi, ne yazık ki beklenen reytinglere ulaşamadı ve dördüncü bölümde ekranlara veda edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN