Kemal Sunal'a benzerliğiyle şok etti! Tüm sosyal medya bu adamı konuşuyor: Dünyaca ünlü sanatçıymış

Kemal Sunal'a benzerliğiyle şok etti! Tüm sosyal medya bu adamı konuşuyor: Dünyaca ünlü sanatçıymış

Dünyaca ünlü bir sanatçının Türk oyuncu Kemal Sunal’a olan benzerliği görenleri resmen şaşkına çevirdi. Sosyal medyada gündem olan bu benzerlik “yok artık” dedirtti. İşte konuya ilişkin detaylar…

Dünyaca ünlü R&B sanatçısı Eric Benet, 58. doğum günü şerefine paylaştığı fotoğrafla Türk sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti. Amerikalı şarkıcının fotoğrafı, Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal’a olan benzerliği nedeniyle sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

yeni-proje.jpg

KEMAL SUNAL’A BENZEYEN ERİC BENET

Mynet’te yer alan habere göre, Eric Benet'in yeni paylaşımında yer alan fotoğraf, sosyal medya kullanıcıları tarafından Kemal Sunal’a benzetildi. Benzerlik, hem Benet'in fiziksel özellikleri hem de pozuyla dikkat çekti. Fotoğrafın altına yapılan yorumlarda, bazı kullanıcılar Benet’i sadece Kemal Sunal’a değil, aynı zamanda merhum sanatçının oğlu Ali Sunal’a da benzetti.

capture-20240813215704452.jpg

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Türk sosyal medya kullanıcıları, Eric Benet’in Kemal Sunal’a olan benzerliğini ilgiyle karşıladı ve fotoğrafın altına birçok yorum yaptı. Benzerliğin, hayranlar arasında nasıl geniş bir yankı uyandırdığı, sosyal medyada tartışmalara yol açtı.

Eric Benet’in bu beklenmedik benzerliği, sosyal medya üzerinde ilgi çekici bir tartışma başlattı ve kullanıcılar arasında büyük bir etki yarattı.

capture-20240813215629738.jpg

capture-20240813215653216.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN