Kadro genişliyor: 'Kızıl Goncalar'a yeni oyuncu

Kadro genişliyor: 'Kızıl Goncalar'a yeni oyuncu

FOX ekranlarında yayınlanan “Kızıl Goncalar” dizisinin 5. bölümü yarın seyirciyle buluşacak. Dizinin yeni bölümüne "Ertuğrul" karakteriyle bir oyuncu daha dahil oluyor.

İlk bölümünden beri büyük ilgi gören “Kızıl Goncalar” dizisinin beşinci bölümü yine bir dizi hareketli olaya sahne olacak. Ödüllü yönetmen Ömür Atay’ın yönettiği, Şükrü Necati Şahin’in yazdığı diziye yeni bir isim katılacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; dizinin yeni bölümüne Batuhan Gelener konuk oluyor. Batuhan Gelener, doktor Levent’in (Özcan Deniz) eski hastası Ertuğrul rolüyle 5. bölümde diziye dahil oluyor.

1-008.jpg

Genç yıldız daha önce GAİN’de yayınlanan “Duran” adlı dijital dizinin yanı sıra “Mahkum” ve “Kuruluş Osman” dizilerinde seyirci karşısına çıkmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN