Tarihçi ve yazar İlber Ortaylı hastaneye kaldırıldı

Tarihçi ve yazar İlber Ortaylı hastaneye kaldırıldı

Tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Öte yandan, Ortaylı'nın sağlık sorunları nedeniyle Bilecik'te düzenlenecek olan 'İlber Ortaylı ile Kurtuluş Sempozyumu' iptal oldu.

Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın sağlık sorunları nedeniyle Bilecik'te düzenlenecek olan 'İlber Ortaylı ile Kurtuluş Sempozyumu' iptal edildi.

İlber Ortaylı'nın rahatsızlığı hakkında açıklama yapan Bilecik Belediyesi, "5 Eylül Perşembe günü saat 19:00'da Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilmesi planlanan sempozyum ertelenirken sempozyum tarihi belirlendiğinde vatandaşlarımıza konu hakkında gerekli bilgiler verilecektir" ifadeleri kullanıldı.

UÇAK RÖTAR YAPMIŞTI

Tarihçi ve yazar İlber Ortaylı, geride bıraktığımız nisan ayında Türk Hava Yolları'nın (THY) İzmir-İstanbul uçuşunda rahatsızlanmıştı. Kalkıştan hemen önce rahatsızlanan Ortaylı'ya müdahale yapılırken uçak rötar yapmıştı.

TANSİYON PROBLEMİ YAŞADIĞI BİLİNİYOR

Odatv.com'da paylaşılan habere göre, Tansiyon problemi yaşadığı bildirilen Ortaylı'nın durumunun iyi olduğu aktarıldı. Tarihçi Profesör İlber Ortaylı İzmir İstanbul uçağında rahatsızlandı. Tansiyon problemi yaşadığı bildirilen Ortaylı'nın durumunun iyi olduğu aktarıldı.

KATARAKT AMELİYATI OLMUŞTU

Ayrıca İlber Ortaylı geçtiğimiz aylarda katarakt ameliyatı olmuştu. Katıldığı birçok canlı yayın programında Ortaylı, "gözün kamaşması, göz yorgunluğu, baş ağrısı, ışığa karşı hassasiyet ve hem yakın hem de uzağı görememe" gibi konulardan şikayetçiydi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN