Gelin Evi'nden ayrıldığı söyleniyordu! Ezgi Sertel'e destek yağdı:" Zaten saçmalamaya başlamışlardı"

Gelin Evi'nden ayrıldığı söyleniyordu! Ezgi Sertel'e destek yağdı:" Zaten saçmalamaya başlamışlardı"

Show TV’nin gündüz kuşağı programlarından olan Gelin Evi yine tartışmalara neden oldu. Bu defa sunucuyla alakalı bir kriz yaşanıyor. İşte konuya ilişkin detaylar…

Gelin Evi izleyicileri, programın sunucusu Ezgi Sertel'in neden ekranda olmadığını merak ediyor. Sosyal medyada destek mesajları yağarken, programın geleceği hakkında belirsizlik sürüyor.

SUNUCUSUZ YAYIN DÖNEMİ

Show TV’nin sevilen gündüz kuşağı programı Gelin Evi, yeni sezona Ezgi Sertel’in sunumuyla başlamıştı. Ancak hafta başından itibaren, Sertel’in programda yer almaması izleyicileri şaşkına çevirdi. Sunucusuz bir şekilde yayınlanan program, bu durumu takip edenlerin kafasında birçok soru işareti bıraktı.

yeni-proje-1-001.jpg

SOSYAL MEDYADAN TEPKİLER YAĞDI

Düzenli olarak Gelin Evi izleyen yarışma takipçileri, "Ezgi Sertel neden yok, ayrıldı mı?" gibi sorularla sosyal medyada aktif bir tartışma başlattı. Kullanıcılar, ünlü sunucunun fotoğraflarının altına yorumlar yaparak durumu sorgularken, Sertel'in sessizliği dikkat çekti. Yapılan yorumlara yanıt vermeyen Sertel’in durumu, hayranları tarafından destekle karşılandı.

yeni-proje-2-001.jpg

BELİRSİZLİK DEVAM EDİYOR

Ezgi Sertel, programdan ayrıldığına dair iddialara ne bir yanıt verdi ne de resmi bir açıklama yaptı. Programın resmi sosyal medya hesapları da konuyla ilgili herhangi bir bilgi paylaşmadı. Tüm bu belirsizlikler, izleyicilerin kaygılarını artırırken, sosyal medyada "Zaten saçmalamaya başlamışlardı" yorumları dikkat çekti. Gelin Evi'nin akıbeti ve Sertel’in durumu hakkında ilerleyen günlerde bir açıklama bekleniyor.

capture-20241024180613657.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN