Milyonlar izledi ama cenazesine bir avuç insan gitti! Temel Tekin'in bomboş cenazesi üzdü

Milyonlar izledi ama cenazesine bir avuç insan gitti! Temel Tekin'in bomboş cenazesi üzdü

Milyonlar onu izledi ama cenazesinde yalnızca bir avuç insan bulundu! Vefasızlığın böylesi! Temel Tekin'in bomboş cenazesi üzdü...

Tiyatro, sinema ve dizi dünyasının sevilen oyuncularından Tekin Temel, dün sabah sete gitmek için hazırlandığı sırada geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Daha önce de kalp rahatsızlığı yaşayan ve kalbine stent takıldığı bilinen Temel, sevenlerini yasa boğdu.

SON YOLCULUĞUNA SINIRLI KATILIM

tekin-temel-2.webp

Ünlü oyuncu Tekin Temel için Refiye Soyak Camii'nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazede taziyeleri oğlu Oğul Temel ve ağabeyi Tuna Temel kabul etti. Ancak, cenaze törenine katılımın az olması dikkat çekti. Temel'in sanatçı dostlarından Işıl Mete ve Esma Hazal Kalaycı’nın yanı sıra ailesi ve yakın dostları törende hazır bulundu. Cenaze namazının ardından Tekin Temel, Ihlamurkuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

SANAT CAMİASI ŞOKTA

tekin-temel-1.webp

Cenazeye katılan oyuncu Işıl Mete, duygularını "Hem çok üzgünüz hem çok şaşkınız hiç beklemediğimiz bir şey. Allah rahmet eylesin diyoruz Nurlar içinde yatsın" sözleriyle ifade etti.

Tekin Temel ile aynı dizide baba-kız rolleriyle izleyicinin karşısına çıkan oyuncu Esma Hazal Kalaycı da, ustalık dolu bir kaybı yaşadıklarını dile getirdi. Kalaycı, "Çok üzgünüz hepimiz onu çok seviyorduk. Ondan çok şey öğreniyorduk sette, değerli bir oyuncumuz çok üzgünüz mekanı cennet olsun. Biz baba kız oynuyorduk. Av sahnelerimiz vardı. Çok keyifli neşeli bir insandı. Sete sürekli keyif ve neşe getiren bir insandı. Her şeyi paylaşıyorduk ve ona soruyorduk. Onu bir üstat gibi görüyorduk zaten. O yüzden hala çok şaşkınız sabah aldık haberi" diyerek üzüntüsünü paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN