Hakkari’de ekim ayında beklenmedik kar yağışı: Aytepe üs bölgesi yolu kapandı

Hakkari’de ekim ayında beklenmedik kar yağışı: Aytepe üs bölgesi yolu kapandı

Şemdinli’de etkili olan kar yağışı, ulaşımı aksatarak Aytepe Üs Bölgesi yolunu kapattı. Ekipler, yolun açılması için çalışmalara başladı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde ekim ayının başında etkili olan yoğun kar yağışı, hayatı olumsuz yönde etkiledi. Bir metreyi bulan kar kalınlığı, Aytepe Üs Bölgesi'ne giden yolu kapatarak ulaşımda aksamalara yol açtı. Bölgedeki ekipler, yolu yeniden açmak için yoğun bir şekilde çalışmalara başladı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde ekim ayında görülen kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun kar nedeniyle kapanan Aytepe Üs Bölgesi yolunun açılması için çalışma başlatıldı.

aa-picture-20241024-36005639.jpg

Kentin yüksek rakımlı bölgelerinde kar yağışı etkili oldu.

Kardan kapanan yolların açılması için çalışma başlatan İl Özel İdaresi ekipleri, üs bölgesi yollarının da açık tutulması için çaba sarf ediyor.

Ekipler, kar kalınlığının 1 metreyi bulduğu Aytepe Üs Bölgesi yolunun açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN