Osayi Samuel Fenerbahçe'ye veda mı ediyor? Samuel'den kafa karıştıran açıklama! 'Bana bağlı değil...'

Osayi Samuel Fenerbahçe'ye veda mı ediyor? Samuel'den kafa karıştıran açıklama! 'Bana bağlı değil...'

Sezon sonunda Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek olan Nijeryalı savunma oyuncusu Samuel, United maçı sonrasında çarpıcı açıklamalara imza attı.

UEFA Avrupa Ligi'nde 3. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı İngiliz devi Manchester United ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Nijeryalı savunma oyuncusu Bright Osayi-Samuel, karşılaşmanın ardından kafa karıştıran açıklamalara imza attı.

Stadyumdan ayrılırken bir basın mensubunun kendisine yönelttiği "Seni gelecek sezon burada görecek miyiz?" sorusunu yanıtlayan tecrübeli sağ bek oyuncusu dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Samuel, kendisine yöneltilen bu soruyu “Bilmiyorum, bana bağlı değil!” şeklinde yanıtlayarak sarı-lacivertli takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini verdi.

Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan yıldız savunma oyuncusuyla Galatasaray'ın yakından ilgilendiği öne sürülmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN