Herkes merak ediyordu tarih belli oldu! Yılın en büyük indirimi olacak: İşte 2024 Black Friday tarihi

Herkes merak ediyordu tarih belli oldu! Yılın en büyük indirimi olacak: İşte 2024 Black Friday tarihi

Alışveriş tutkunlarının merakla beklediği tarih belli oldu. 2024 Black Friday yılın en büyük indirimi olacak. Peki, Black Friday ne zaman başlıyor? İşte 2024 Black Friday tarihi…

Her yıl büyük bir heyecanla beklenen Black Friday indirimleri, Avrupa ülkeleri ve ABD'de çeşitli isimlerle düzenleniyor. Ülkemizde de Efsane Cuma indirimleri olarak bilinen bu gün, birçok e-Ticaret sitesi tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor. Peki, 2024 Black Friday indirimleri ne zaman başlayacak?

2024 BLACK FRİDAY NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Black Friday olarak bilinen indirim günleri, her yıl Şükran Günü'nden sonraki ilk Cuma gününe denk geliyor. Bu yıl, Black Friday indirimleri 29 Kasım 2024 Cuma günü başlayacak. Bu tarihin yer aldığı hafta ve sonrasında çeşitli indirim kampanyaları düzenlenecek. E-ticaret siteleri, müşterilerine cazip fırsatlar sunarak alışveriş heyecanını artırmayı hedefliyor.

2024-black-friday-tarihi-1.jpg

BLACK FRİDAY HAKKINDA

Black Friday, ABD'de Şükran Günü'nden sonra gelen ilk Cuma günü olarak tanımlanıyor. Bu gün, 1932'den bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı olarak kabul ediliyor. Mağazalar bu özel günde çok erken saatlerde açılıyor ve geç kapanıyor, ayrıca beklenmedik derecede indirimli satışlar yapılıyor. Black Friday, resmi bir tatil olmamakla birlikte, alışveriş tutkunları için büyük bir fırsat sunuyor.

Kanada ve İngiltere'de de Black Friday kutlanıyor. Amazon gibi internet üzerinden hizmet veren birçok şirket, bu günlerde indirimli satışlar düzenleyerek müşteri çekmeyi amaçlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN