Gani Müjde ve Belma Canciğer'in oğlu Arda'nın son hali görenleri hayrete düşürdü: Yok böyle değişim

Gani Müjde ve Belma Canciğer'in oğlu Arda'nın son hali görenleri hayrete düşürdü: Yok böyle değişim

Ünlü yönetmen Gani Müjde ile mutlu bir evlilik geçiren ünlü oyuncu Belma Canciğer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Oğlu Arda'nın yıllar içindeki değişimini paylaşan ünlü oyuncunun paylaşımına çok sayıda yorum ve beğeni yağdı.

Ünlü yönetmen Gani Müjde ve başarılı oyuncu Belma Canciğer'in evliliğinden dünyaya gelen oğulları Arda Müjde'nin son hali görenlere hayrete düşürdü.

2000 yılında yönetmen Gani Müjde ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Belma Canciğer, sosyal medyayı aktif olarak kullanarak dikkat çeken paylaşımlara imza atmaya devam ediyor. Başarılı oyuncu Belma Canciğer, bu kez üniversite okumak için İtalya'ya giden 18 yaşındaki oğlu Arda Müjde'nin fotoğrafını sosyal medya hesabı aracılığıyla takipçilerinin beğenisine sundu.

“ZAMAN NASIL DA HIZLI GEÇTİ, KOCAMAN OLMUŞ”

Gani Müjde ve Belma Canciğer'in oğlu Arda'yı görenler “Zaman nasıl da hızlı geçti, kocaman olmuş” yorumunda bulundu. Arda'nın son hali sosyal medyada çok konuşuldu.

gano.webp

Senarist Gani Müjde ile ünlü oyuncu Belma Canciğer, 2000 yılında nikah masasına oturdu. 22 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren ünlü çiftin ilk çocukları Ece Su 2001 yılında ikinci çocukları Arda ise 2004 yılında dünyaya geldi. Ünlü çiftin ikinci çocuğu Arda Müjde, üniversite okumak için kısa süre önce İtalya'ya gitti.

gan.webp

Canciğer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda oğlu Arda'nın çocukluk dönemine ve şuanki haline ait fotoğrafa yer verdi. Canciğer'in paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

"SENİ BU DÜNYADA HERKESTEN ÇOK SEVEN ANNEN..."

Bir süredir ekranlardan uzak olan Belma Canciğer, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Daha dün ilkokula başladığın, cool adımlarınla hangi ara üniversiteli oldun sen! En güzel yol arkadaşım benim. Milan'ı alt üst ettik ana-oğul! En güzel yaşlarını en harika şekilde yaşa... Gez, toz, eğlen, arada bir ders de çalış tabi. Hayat yolun hep açık olsun, hayat seni hep senin gibi iyi insanlarla karşılaştırsın. Hayat başarın olsun. Seni bu dünyada herkesten çok seven annen..."

İşte o paylaşım;

belo.jpg

z.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN