Ertan Saban ve Damla Sönmez'li 'Kötü Kan'a bomba oyuncu

Ertan Saban ve Damla Sönmez'li 'Kötü Kan'a bomba oyuncu

Ertan Saban ve Damla Sönmez'in başrollerinde olduğu 'Kötü Kan'ın kadrosu genişliyor. Hüseyin Avni Danyal ve Savaş Özdemir’in ardından, usta oyuncu Levent Ülgen de diziye katıldı. Ülgen, dizide Kartal Karaoğlu’nun babası emekli polis Burhan’ı canlandıracak.

NOW TV’nin yeni sezondaki iddialı dizisi "Kötü Kan"ın oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Hüseyin Avni Danyal ve Savaş Özdemir'in ardından diziye usta oyuncu Levent Ülgen de katıldı.

NTC Medya’nın hazırlıklarını sürdürdüğü, M. Çağatay Tosun’un yönetmen koltuğunda oturduğu ve Barış Erdoğan ile İlker Arslan’ın kaleme aldığı "Kötü Kan" dizisinin kadrosu güçlenmeye devam ediyor. Dizide, Ertan Saban "Kartal", Damla Sönmez "Nazan", Hüseyin Avni Danyal Nazan’ın babası "Fevzi", Savaş Özdemir Kartal’ın arkadaşı "Metin" ve Gonca Sarıyıldız Fevzi’nin imam nikahlı eşi "Nurgül" karakterlerine hayat verecek.

kotu-kan-oyuncular.jpg

LEVENT ÜLGEN KADRODA

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; son olarak, usta oyuncu Levent Ülgen’in de Kötü Kan dizisine katıldığı açıklandı. Ülgen, dizide Kartal Karaoğlu’nun babası, emekli polis "Burhan" karakterini canlandıracak. Diziye dahil olan yeni oyuncu ile dizinin kadrosu daha da güçlenmiş oldu.

levent-ulgen-kotu-kan.jpg

Dizinin konusuna dair detaylar henüz tam olarak açıklanmasa da güçlü oyuncu kadrosu ve merak uyandıran senaryosuyla Kötü Kan, yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olma yolunda ilerliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN