Anıl Çelik ve Serkan Dağlı'dan yeni dizi: 'Mançiz'in çekimleri başlıyor

Anıl Çelik ve Serkan Dağlı'dan yeni dizi: 'Mançiz'in çekimleri başlıyor

Eski rol arkadaşları Anıl Çelik ile Serkan Dağlı, yeni projeleri 'Mançiz' ile ekranlara dönüyor.

2019 yapımı “Ölü Yatırım” filminde izleyicileri kahkahaya boğan Anıl Çelik ve Serkan Dağlı, şimdi de yeni projeleri “Mançiz” ile ekranlara geri dönüyor. Yönetmenliğini Ömer Baykul’un üstlendiği, senaryosu Serkan Dağlı ve Muammer Tali tarafından kaleme alınan dizi, eğlenceli ve sürprizlerle dolu hikayesiyle dikkat çekiyor. Yapımcılığını PPH (Petrikor Production House) adına Hitay Öztürk’ün yaptığı dizinin çekimleri başlıyor.

5656532.jpg

YILDIZ KADRO BİR ARAYA GELİYOR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Anıl Çelik ve Serkan Dağlı’ya Aslı Bekiroğlu eşlik ederken, “Mançiz” dizisinin oyuncu kadrosu birbirinden yetenekli ve sevilen isimlerle dolu. İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Onur Buldu, Açelya Topaloğlu, Çağdaş Onur Öztürk, Altan Erkekli, Nursel Köse gibi ünlü isimlerin yanı sıra, her bölümde sürpriz konuk oyuncular da yer alacak. Eğlenceli sahneleri ve renkli karakterleriyle şimdiden büyük ilgi çeken dizi, dijital platformda izleyicilere keyifli dakikalar vaat ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN