Aklınızı başınıza alırsanız başarıyı yakalayacaksınız! Koç, boğa, akrep, yay ve kovalar... İşte 28 Eylül 2024 günlük burç yorumu

Aklınızı başınıza alırsanız başarıyı yakalayacaksınız! Koç, boğa, akrep, yay ve kovalar... İşte 28 Eylül 2024 günlük burç yorumu

Okyanusta yüzüyorsanız ve aniden çok fazla açıldığınızı fark ettiyseniz, panik yapmamalısınız. Paniğe kapılırsanız çırpınmaya başlar, kendinizi tehlikeye atar ve kıyıya geri dönmeyi zorlaştırırsınız. Sakin ve konsantre olmalı ve sadece yüzmeye başlamalısınız! Şu anda derinlere daldığınızı fark ettiğiniz bir durumda olabilirsiniz. Paniğe kapılmanız için hiçbir neden yok.

28 EYLÜL 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Şu anda başka birinin sizin hakkınızda ne düşündüğü konusunda endişeli olabilirsiniz. Belki de sizi eleştiren bir yorumda bulunmuş ya da sizi bir şekilde aşağılamış olabilir. Belki de bu kişinin herhangi bir nedenle sizi onaylamadığına dair sinyaller alıyorsunuz. Normalde sağlıklı bir egonuz vardır, o halde neden bu kişi size kendinizi daha değersiz hissettirsin ya da kendinizi yeterli görmediğinizi düşündürsün? Hepimiz aşağılandığımız ya da eleştirildiğimiz durumlarla karşılaşacağız. Bugün kendinize şunu hatırlatın: Önemli olan tek şey, kendi gözünüzde yeterli olup olmadığınızdır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bir nesneye büyüteçle bakarsanız doğal olarak gerçekte olduğundan çok daha büyük görünecektir. Aynı şey bir soruna bakmak için de geçerlidir. Eğer ona çok yakından bakarsanız ve zihninizi kaplarsa gerçekte olduğundan daha büyük ve daha tehdit edici görünecektir. Şu anda bunu yapıyor olabilirsiniz ve bu durum sizi bunaltıyor olabilir. Biraz geri çekilmeniz gerekiyor. Biraz ara vermeli ve kendinizi daha iyi hissettikten sonra konuya geri dönmelisiniz. Sorunun göründüğü kadar büyük olmadığını göreceksiniz. Bugün biraz özen göstererek sorunu çözebilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Daha önce doyasıya yiyebileceğiniz bir açık büfe sunan bir etkinliğe katıldıysanız ve tüm yiyecekler lezzetli görünüyorsa tabağınızı çok fazla doldurmuş olabilirsiniz. Doğal olarak her şeyi denemek istersiniz. Elbette her yemek yeterli gelmeyecektir ve kendinizi tıka basa doymuş ve mideniz bulanmış hissedebilirsiniz. Bu benzetme, bugün seçimlerinizi yaparken seçici olmanız gerektiğini anlamanıza yardımcı olmak için yapıldı. Çok sayıda harika seçenek varmış gibi görünebilir, ancak bazıları diğerlerinden daha iyidir. Buna konsantre olursanız kendiniz için en iyi seçimi yaparsınız.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Herkesin üzgün veya melankolik hissettiği anlar vardır. Bazen bu şekilde hissetmenize neden olan bir şeylerin ters gitmiş olmasıdır. Bazen de sizin gibi hassas birinin etrafı üzgün ve melankolik insanlarla çevrili olduğunda ya da kendini sık sık kasvetli durumların içinde bulduğunda ortaya çıkar. Ancak şu anda hissediyor olabileceğiniz herhangi bir kasvet veya üzüntüyü ortadan kaldırabilirsiniz. Sizi gülümseten, ilham verici sohbetler başlatan ve eğlenceli bulduğunuz şeyler yapan insanlara yönelin. Mutluluğu bulmak için bir arayışınız varsa gerçekten ucu bucağı olmayan bir liste var.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Birisi düzensiz veya sinir bozucu davranışlarıyla sizi rahatsız ediyor olabilir. Sizi bugün yapmanız gereken işlerden alıkoyuyor ve bu durum sizi biraz çıldırtmaya başlıyor olabilir. Hatta bu yüzden bazı sorumluluklarınızı yerine getiremeyeceğinizden endişe ediyor olabilirsiniz. Yine de o kadar da kötü olmayabilir. Bu kötü davranışa o kadar odaklanmış olabilirsiniz ki tek gördüğünüz o olabilir. Bu, sizi çevreleyen iyi şeylerin de daha fazla farkında olmanızı gerektirir. Eğer dikkatinizi iyi tarafa çekebilirseniz o sinir bozucu kişi gücünü kaybedecektir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Şu anda karşı karşıya olduğunuz bir zorluk aslında gizlenmiş bir lütuftur. Bunu büyük bir sıkıntı olarak görebilir ve başınıza çok fazla dert açacağından korkabilirsiniz. Ancak aslında, bu sorunu çözmek ve ilerlemek için çalışırsanız aradığınız çözüm sizi yeni alanlara götürecek, keşifler yapabilecek, öğrenebilecek ve muhtemelen hedeflerinizi daha da geliştirebilecek yeni insanlarla tanışabileceksiniz. Pes etmeyin. Bu zorluğun ötesine geçmek için ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Siz çok şanslısınız. Sadece başkalarını size çeken özel niteliklere sahip değilsiniz, aynı zamanda hayatınızda şanslı olduğunuzu gördüğünüz anlar da oldu. Bugün kendinizi o kadar da şanslı hissetmiyorsanız hayatınızda işlerin ters gittiği ya da kendinizi yalnız hissettiğiniz zamanları düşünmeli ve o zamanları atlattığınızı ve galip geldiğinizi fark etmelisiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Okyanusta yüzüyorsanız ve aniden çok fazla açıldığınızı fark ettiyseniz, panik yapmamalısınız. Paniğe kapılırsanız çırpınmaya başlar, kendinizi tehlikeye atar ve kıyıya geri dönmeyi zorlaştırırsınız. Sakin ve konsantre olmalı ve sadece yüzmeye başlamalısınız! Şu anda derinlere daldığınızı fark ettiğiniz bir durumda olabilirsiniz. Paniğe kapılmanız için hiçbir neden yok. Sadece rahatlayın, aklınızı başınıza toplayın ve devam edin. Aklınızı başınıza alırsanız başarıyı yakalayacaksınız.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Birisi sizinle bir mesaj paylaşırken kasıtlı olarak anlaşılmaz ya da kafa karıştırıcı davranıyor olabilir ya da en azından öyle görünüyor olabilir. Neden kendisini size doğrudan ifade edemediğini merak edebilirsiniz. Siz olsanız bu şekilde davranırdınız ama bu sizin kişisel yönteminiz. Siz bir durumu doğrudan ele almayı ve onunla başa çıkmayı kolay buluyorsunuz, ancak herkes öyle yapmıyor. Bu kişinin aklından geçenleri söylemek için sizden biraz yardıma ihtiyacı olabilir. Küçük bir ikna çabası neyin eksik olduğunu ortaya çıkaracaktır.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Yakın zamanda birine nazik ve cömert bir jest yapmış olabilirsiniz ancak bu jest beklediğiniz şekilde karşılık bulmamış olabilir. Şimdi nedenini merak ediyor olabilirsiniz. Fazla mı kaçtı? Sizin hakkınızda sandığınız kadar iyi düşünmüyor mu? Uygun değil miydi?
Cömertliği kabul etmekte zorlanan bazı insanlar vardır ve bunun birçok nedeni olabilir ve bunların sizinle hiçbir ilgisi yoktur. Kabullenmesi için biraz zaman tanıyın. Muhtemelen çok minnettardır ve bunu yakında dile getirecektir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bir arkadaşınızın ya da aile üyenizin uçuk fikrini anlayan ya da en azından hayal edebilen tek kişi siz olabilirsiniz. Bu yüzden geri bildirim için size başvurabilir. Eğer bu fikre inanıyorsanız o anı sevdiğiniz kişiyi cesaretlendirmek ve ona ilham vermek için kullanabilirsiniz. Ancak bu fikrin nasıl hayata geçirilebileceğini hayal bile edemiyorsanız yine de yardımcı olabilirsiniz. Belki de yenilikçi düşünce tarzınızla, bu fikri uygulanabilir bir şeye dönüştürmesine yardımcı olmanın bir yolunu bulabilirsiniz. Bunun için özel bir yeteneğiniz var!

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Şu anda sizinle başarı arasında duran tek şey, buna layık olduğunuzu ve mükemmel olduğunuz için bunu hak ettiğinizi görememeniz olabilir. Zaman zaman kendi içinize çok dönük olabiliyorsunuz ve kendinize karşı çok eleştirel ve yeterli olmadığınızı düşündüğünüzde çok acımasız olma eğiliminiz var. Oysa hayatınızda karşılaştığınız pek çok insan sizin ne kadar harika, nazik, düşünceli ve duyarlı olduğunuzu size yansıtıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN