Deniz Uğur'dan üzen haber: Ameliyat olacak

Deniz Uğur'dan üzen haber: Ameliyat olacak

Daha önce meme kanserini yenen oyuncu Deniz Uğur, vücudunda takip edilen kistin aniden büyüdüğünü ve açık ameliyata alınacağını açıklayarak sevenlerinden destek istedi.

Ünlü oyuncu Deniz Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla hayranlarını üzdü. 50 yaşındaki Uğur, vücudunda yıllardır takip edilen kistin son 1,5 yıl içinde aniden büyüdüğünü ve artık masum olmadığını açıkladı. Meme kanserini daha önce yenmeyi başaran oyuncu, yeniden zorlu bir sürece girdiğini belirterek sevenlerinden destek istedi.

Oğlu poyraz ile fotoğraf paylaşan Deniz Uğur şu ifadeleri kullandı:

1-002.jpg

"İçtenlikle desteğinizi istediğim için bu paylaşımı yapıyorum. Yıllardır takip edilen, vücudumdaki zararsız görünümlü bir kist son 1,5 yıl içinde aniden büyümüş ve artık masum görünmüyor. Yarın sabah erken saatte, çok güvendiğim hekimlerim beni açık ameliyata alacak ve her şeyi anlayacağız.

İyi huylu çıkmasını, çarçabuk iyileşmeyi ve son 1,5 yılda yaşadığım üzüntülerin bir daha tekrarı olmamasını Rabbimden diliyorum. Bu geceden başlayarak 3 gün boyunca şifa dualarınızı esirgememenizi rica ediyorum.

Allah bundan böyle evlatlarım ve ailemle birlikte huzurumun daim olmasını nasip etsin inşallah.
Şimdiden hepinize teşekkür ederim…"

Deniz Uğur, 2011 yılında iki göğsünde tümör tespit edilmesi üzerine geçirdiği operasyon ve tedaviler sonrası meme kanserini yenmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN