Ailenin en zeki üyesi olabilirsiniz! Einstein gelse zor yapar: 5 saniyede gizli kızı bulun

Ailenin en zeki üyesi olabilirsiniz! Einstein gelse zor yapar: 5 saniyede gizli kızı bulun

Görselde yer alan flamingoların arasında gizlenmiş kızı bulmak için yalnızca 5 saniyeniz var. Ailenin en zeki üyesi olduğunu kanıtlamak için büyük fırsat ayağınıza geldi. Bu test Einstein'ı bile zorlar. İşte zorlu IQ testi…

Flamingoların renkli dünyasında renklenmiş kızı bulmak için yalnızca 5 saniyeniz bulunuyor. Yapılan araştırmalar doğrultusunda beyni çalıştıran testler arasında yer alan IQ testleri hem becerilerinizi ölçüyor hem de zihninizi daha fazla çalıştırmak için fırsat tanıyor. Bu testi çözmek için yalnızca 5 saniyeniz bulunuyor. İşte zorlu IQ testi…

5 SANİYEDE GİZLİ KIZI BULUNUZ

Resimli bulmacaları çözmek için beyninize yaptırabileceğiniz en zevkli egzersizlerin başında IQ testleri geliyor. Bugün sizden flamingolar arasında gizlenmiş kızı bulmanızı istiyoruz. Bunun için toplamda 5 saniyeniz bulunuyor. Hazırsanız testte geçelim.

1…

2…

3…

4…

5…

Süreyi tamamladık

Verdiğimiz süre içerisinde testin yanıtına ulaşamadıysanız bu iş şey yeniden bir eğlenceye dönüştürebilirsiniz. Ailenizle tekrar tekrar testi çözebileceğiniz gibi süreyi her seferinde 2 saniye arttırabilirsiniz. Ancak yanıtı hala bulamadıysanız cevap aşağıda sizi bekliyor olacak.

CEVAP

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN