Okullara sağanak tatili! Boşuna okul kapısında beklemeyin: 2 ilde eğitime ara verildi

Okullara sağanak tatili! Boşuna okul kapısında beklemeyin: 2 ilde eğitime ara verildi

Olumsuz hava şartları nedeniyle iki ilimizde okullar tatil edildi! Bölge genelinde etkisini gösteren şiddetli sağanağın ardından valilik açıklama yaptı. Boşuna okul kapısında beklemeyin...

Zonguldak ve Bartın'da etkisini gösteren şiddetli sağanak yağış, eğitime ara verilmesine neden oldu. Valiliklerden yapılan açıklamalara göre, 1 Ekim 2024 Salı günü her iki ilde de resmi ve özel eğitim kurumlarında ders yapılmayacak.

BARTIN'DA TÜM EĞİTİM KURUMLARI TATİL EDİLDİ

Bartın Valiliği, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, kent genelinde olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verildiğini açıkladı. Karara göre, Bartın'daki tüm resmi ve özel okulların yanı sıra rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar da kapalı olacak. Valilikten yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde olumsuz hava şartları nedeniyle eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir." ifadesi kullanıldı.

Ayrıca, Bartın Valiliği kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağını belirtti.

ZONGULDAK'TA DA OKULLAR TATİL

Zonguldak'ta da benzer bir uygulama hayata geçirildi. Valilik, il genelindeki resmi, özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile özel kurslarda eğitime 1 Ekim Salı günü ara verildiğini duyurdu. Zonguldak'taki kararda da engelli ve hamile kamu personelinin bir gün süreyle idari izinli sayılacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN