Sürücüler dikkat bugünden itibaren zamlı ödeyeceksiniz! Köprü geçiş ücretlerinde yeni tarife: 1.870 TL'ye çıktı

Sürücüler dikkat bugünden itibaren zamlı ödeyeceksiniz! Köprü geçiş ücretlerinde yeni tarife: 1.870 TL'ye çıktı

Milyonlarca sürücü bugün itibari ile yeni bir zamla daha karşılaşacak. Edinilen bilgilere göre köprü geçiş ücretlerinde yeni tarifeye geçiliyor. İşte konuya ilişkin detaylar…

Türkiye'de köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, Yap-İşlet-Devret modeliyle işletilen köprü ve tünellerin yeni geçiş ücretlerini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, sürücüler artık daha yüksek ücretler ödeyecek.

yeni-proje-2024-10-01t125754-479.jpg

YENİ TARİFELER AÇIKLANDI

Yavuzyılmaz, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, köprü ve tünel geçiş ücretlerindeki artışları sıraladı. Açıklanan yeni tarifelere göre, Osmangazi Köprüsü’nden geçiş ücreti 1.870 lira, Çanakkale Köprüsü 760 lira, Avrasya Tüneli 238 lira ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden geçiş ücreti 204 lira olarak belirlendi.

Yeni tarifeler ise şu şekilde:

  • Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti: 1.870 TL
  • Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti: 760 TL
  • Avrasya Tüneli geçiş ücreti: 238 TL
  • Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçiş ücreti: 204 TL olacak

yeni-proje-2024-10-01t125811-003.jpg

GARANTİ ÖDEMELERİNE YENİ DÜZENLEME

Yavuzyılmaz, “AK Parti, Yap-İşlet-Devret modeliyle yapılan köprü, tünel ve otoyolları işleten şirketlere ödenen garanti tutarlarına güncel kur ayarlaması yaptı” diyerek, bu düzenlemenin arka planını da aydınlattı. Yeni tarifelerin bugünden itibaren geçerli olduğunu vurgulayan Yavuzyılmaz, sürücülerin bu durumdan etkileneceğini bildirdi.

İşte Yavuzyılmaz'ın paylaşımı:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN