Tayland’da otobüs yandı: 16 çocuk ve 3 öğretmen öldü

Tayland’da otobüs yandı: 16 çocuk ve 3 öğretmen öldü

Tayland'ın Pathum Thani eyaletinde sabah saatlerinde bir okul servisi henüz bilinmeyen nedenle alev aldı. Yangının otobüsün tamamını sarması sonucu 16 çocuk ve 3 öğretmen hayatını kaybetti. Başbakan Paetongtarn Shinawatra, mağdur ailelere tazminat ödeyeceğini söyledi.

Pathum Thani eyaletinde okul gezisi için yola çıkan toplamda 44 anaokulu öğrencisinin ve 6 öğretmenin bulunduğu yolcu otobüsü otoyolda alev aldı.

ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI VAR

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, otobüsün yanma sebebine ilişkin bilgiye yer verilmezken 16 çocuk ve 3 öğretmenin hayatını kaybettiği öne sürüldü.

Aralarında ağır yaralıların da bulunduğu çok sayıda öğrenci olay yerine gelen ekipler tarafından çevre hastanelere sevk edildi.

BAŞBAKAN MAĞDUR AİLELERE TAZMİNAT ÖDEYECEK

Olayın ardından 48 yaşındaki otobüs şoförünün kaçtığı iddia edildi.

Öte yandan Başbakan Paetongtarn Shinawatra yaptığı açıklamada, hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyerek hükümetin tıbbi masrafları karşılayacağını ve mağdurların ailelerine tazminat ödeneceğini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN