Esra Erol'da tanınan Fatma'dan aylar sonra şok eden haber geldi! Son halini görenler tanıyamadı

Esra Erol'da tanınan Fatma'dan aylar sonra şok eden haber geldi! Son halini görenler tanıyamadı

ATV’nin en çok izlenen programlarından biri olan Esra Erol’da programı yine gündeme geldi. Geçtiğimiz aylarda programa çıkan Fatma’dan aylar sonra şok eden yeni bir haber geldi. Fatma’nın son hali ise görenleri şaşkına çevirdi. İşte detaylar…

Zihinsel engelli Fatma, eski kocasıyla yaşadığı zorlu günlerin ardından yeni bir hayat kurdu. Aylar sonra TikTok'ta yeni eşiyle birlikte yayınladığı video, dikkatleri üzerine çekti. İşte olaya ilişkin merak edilenler…

YENİDEN EVLENDİ

Fatma Oruç, Esra Erol’un programında tanındıktan sonra uzun bir süre gözlerden uzak kalmıştı. Ancak geçtiğimiz günlerde TikTok’ta paylaştığı bir video ile yeniden gündeme geldi. Fatma, Emre Keskin Kılıç isimli bir kişiyle evlendiğini duyurdu. Videoda Emre, "Bu Fatma Oruç'un yeni TikTok hesabı. Fatma benim eşim oluyor" diyerek izleyicileri bilgilendirdi. Çiftin birlikte paylaştığı fotoğraflar, sosyal medyada dikkat çekti.

yeni-proje-2024-10-01t134924-486.jpg

YAŞADIKLARI İLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Fatma’nın hayatı, yıllar önce Esra Erol’un programında anlattığı hikaye ile büyük yankı uyandırmıştı. Zihinsel engelli olan Fatma, o dönemde kendisinden yaşça büyük olan eski eşi Ahmet ile sorunlar yaşamıştı. Ailesinin yanında kalamadıktan sonra, zor şartlar altında Ahmet'in evinde yaşamaya başlamış ve burada şiddet görmüştü. Canlı yayında hamile olduğunu öğrenen Fatma'nın, ardından doğan bebeği devlet korumasına alınmıştı.

capture-20241001134802021.jpg

DEVLET KORUMASI ALTINDA

Fatma'nın yeni doğan bebeği, yaşanan olumsuz koşullar nedeniyle beslenemediği ve uygun bakım alınamadığı için devlet tarafından koruma altına alınmıştı. O dönemde yapılan açıklamalarda, bebeğin sağlık durumunun ciddiyeti dikkat çekmişti. Caner Toygar’ın söylediğine göre, bebeğin doğum sonrası hijyen koşulları da yetersizdi.

capture-20241001134747666.jpg

FATMA’NIN YENİ YAŞAMI

Şimdi ise Fatma, yeni bir sayfa açmış gibi görünüyor. TikTok'taki paylaşımları, takipçilerinin büyük ilgisini çekti. Fatma’nın yeni eşinin geçmişteki eşi gibi davranıp davranmayacağı merak konusu olurken, Fatma’nın mutluluğu sosyal medyada geniş yankı buldu. Çiftin paylaşımları, hem destek hem de eleştiri alırken, Fatma’nın yaşadığı zorluklar hâlâ akıllarda.

capture-20241001134740202.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN