TBMM'de yeni yasama yılı başladı

TBMM'de yeni yasama yılı başladı

28. Dönem 3. Yasama Yılı açılışı dolayısıyla Meclis'teki Atatürk Anıtı önünde tören gerçekleştirildi.

28. Dönem 3. Yasama Yılı açılışı kapsamında, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Atatürk Anıtı önünde anlamlı bir tören düzenlendi. Tören, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasıyla başladı. Ardından bando eşliğinde saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı hep bir ağızdan okundu.

ekran-goruntusu-2024-10-01-155304.png

Bu törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TBMM Başkanvekilleri Bekir Bozdağ, Gülizar Biçer Karaca ve Celal Adan gibi üst düzey devlet yetkilileri katıldı. Aynı zamanda AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal da törende hazır bulundu. Partilerin grup başkanvekilleri, milletvekilleri ve Meclis Genel Sekreteri Talip Uzun’un yanı sıra TBMM bürokratları da törende yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN