Londra'da okulda asitli saldırı: 3 yaralı

Londra'da okulda asitli saldırı: 3 yaralı

Londra'da bir okulda yaşanan korkunç olayda, öğrenci ve okul personeline asit olduğu düşünülen bir madde atıldı. Olayda, iki çocuk dahil olmak üzere üç kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Olayın nedeni ve faili henüz bilinmiyor. Polis, konuyla ilgili soruşturma başlattı.

İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan bir okulda bugün öğle saatlerinde yaşanan olayda, öğrenci ve okul personeline yönelik asit saldırısı gerçekleştirildi. Olayda, iki çocuk ve bir yetişkin olmak üzere toplam üç kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerinde bulunan diğer öğrenci ve öğretmenler tarafından hemen hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri, olay yerine gelerek geniş çaplı bir inceleme başlattı. Saldırganın kimliği ve saldırının nedeni henüz bilinmiyor. Olayla ilgili tanıkların ifadeleri alınıyor. Okul yönetimi, öğrenci ve velileri bilgilendirerek gerekli önlemleri aldı.

Polisten yapılan açıklamada, "Sorumluları tespit edip gözaltına almak için acil incelemeler devam ediyor" denildi, birden fazla olay yerinin söz konusu olduğu ifade edildi. Westminster Şehir Konseyi lideri Adam Hug da konuya ilişkin açıklamasında yaşananın şok edici olduğunu, meclisin olayın yaşandığı okulla temas halinde olduğunu belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN