Kerem'e Di Maria şoku! Kadroda olmayabilir!

Kerem'e Di Maria şoku! Kadroda olmayabilir!

Benfica'da forma giyen milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'na büyük şok. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid ile oynayacakları maç öncesinde Benfica teknik direktörü Bruno Lage, Kerem için ilginç açıklamalarda bulundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid ile karşılaşacak olan Benfica'da Kerem Aktürkoğlu gelişmesi yaşandı. Portekiz ekibinde forma giyen Aktürkoğlu, takımıyla yer aldığı 4 maçta 3 gol ve 2 asistlik katkı sağlarken, teknik direktör Bruno Lage'dan ilginç bir açıklama geldi.

10130455.jpg

İlk olarak kafasında yarın akşam sahaya süreceği 11'i hemen hemen belirlediği, ancak bir şüphesi olduğunu söyleyen Lage, "Artık çok fazla şüphem yok, tek şüphem Di Maria'yı nereye koyacağım, sağa mı sola mı, çünkü bire birde çok güçlü" ifadelerini kullandı.

10130456.jpg

Bunun üzerine başarılı Bruno Lage'a muhabirler, "Bu Kerem Aktürkoğlu'nun kadroda yer almayacağı anlamına mı geliyor? sorusunu sordu. Lage ise, "Şart değil. Di Maria'yı sola koyarsam zaten yapıyı değiştirmiş olurum ama yine de bunu düşünmemiz gerekiyor. Ben sadece yarın akşam onların en iyi versiyonunu istiyorum" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN