Tabii'den yeni dizi: 'Antrenör' geliyor

Tabii'den yeni dizi: 'Antrenör' geliyor

TRT'nin dijital platformu Tabii'ye yeni dizi geliyor. "Antrenor" isimli dizinin başrollerini Güven Murat Akpınar, Öznur Serçeler ve Ferit Aktuğ paylaşıyor.

TRT’nin dijital platformu Tabii, birbirinden iddialı yapımlarıyla izleyicilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Dün düzenlenen tanıtım gecesinde yeni içerikleri duyurulan platformun dikkat çeken projelerinden biri de “Antrenör” dizisi oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 5 Ekim’de sete çıkacak olan yapım, liseli gençlerin ve öğretmenlerinin voleybol tutkusu etrafında gelişen eğlenceli ve duygusal bir hikayeyi izleyicilere sunacak.

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Başrollerinde, başarılı oyuncu Güven Murat Akpınar (Antrenör), Öznur Serçeler (Gülse) ve Ferit Aktuğ (Selim) yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Hakan İnan oturacak. 10 bölümlük dizi, Frame Yapım imzasını taşıyor. Senaryosu Haluk Özenç ve Betül Özenç tarafından kaleme alınan Antrenör, eğlenceli içeriğiyle dikkat çekiyor.

Dizinin kadrosunda ayrıca Selda Özbek (Şükran), Gülhan Tekin (Neriman), Bedir Bedir (Osman) ve Ozan Yiğit (Bülent) gibi isimler yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN