Altında film kopacak! Dünyaca ünlü bankadan kritik altın tahmini: Duyan soluğu kuyumcuda alıyor

Altında film kopacak! Dünyaca ünlü bankadan kritik altın tahmini: Duyan soluğu kuyumcuda alıyor

Altında bu kez film kopacak! Dünyaca ünlü bankadan kritik altın tahmini! Altında yeni tahmini duyan soluğu kuyumcuda alacak...

Son dönemde yatırımcıların yüzünü en çok güldüren değerli metaller altın ve gümüş oldu. Özellikle gümüşteki fiyat artışı dikkat çekerken, altın da yatırımcısına kazandırmaya devam etti. Borsa yatırımcılarının kayıp yaşadığı bu süreçte, güvenli liman olarak görülen değerli metallere olan ilgi arttı.

GÜMÜŞTE ÇİFT HANELİ ARTIŞ, ALTINDA İSTİKRARLI YÜKSELİŞ

22 Mart gümüş fiyatları | Uzmanlardan gümüş yorumu - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Geçtiğimiz ay gümüş fiyatları yüzde 8,7 oranında yükselerek önemli bir kazanç sağladı. Gram altın ise yüzde 5,9'luk bir artışla yatırımcısına kazandıran bir diğer değerli metal oldu. Kapalıçarşı’da gram altın 3.050 TL seviyelerine yaklaşırken, bu yükselişin devam edeceğine yönelik beklentiler de güçleniyor.

BANK OF AMERICA'DA ALTIN TAHMİNİ: 3.000 DOLAR

Bank of America'nın Kripto Para Dostu Banka Signature Bank'ı Satın Alacağı İddia Ediliyor! Kaynaktan Açıklama Geldi - Bitcoin Sistemi

Amerikan Merkez Bankası'nın (Fed) faiz politikaları ve Orta Doğu’da yaşanan gelişmeler, değerli metallere olan yatırımı artıran başlıca faktörler arasında yer alıyor. Bank of America (BofA) tarafından yapılan analizlerde, altın fiyatlarındaki yükselişin süreceği öngörülüyor. Analistler, altının ons fiyatının gelecek yıl 3.000 dolar seviyesine ulaşabileceğini ifade ediyor. Bu tahmin, altın yatırımcılarının büyük ilgisini çekmiş durumda.

ALTIN YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR: YIL İÇİNDE YÜZDE 28 ARTIŞ

Altın fiyatları yükseldi – Yeni Yaşam Gazetesi | Yeni Yaşam

Altın, uluslararası piyasalarda da rekor seviyelere ulaşmış durumda. Altının ons fiyatı, 26 Eylül’de 2.685 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Yıl başından bu yana yüzde 28 oranında değer kazanan altın, son bir yılda ise yüzde 43’lük artışla dikkat çekiyor. Bu yükselişin önümüzdeki dönemde de devam etmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN