Batman'da şok eden olay! 12 gündür aralıksız hapşırıyor, ne yeme yiyebiliyor ne uyuyabiliyor, böylesi ilk kez görüldü

Batman'da şok eden olay! 12 gündür aralıksız hapşırıyor, ne yeme yiyebiliyor ne uyuyabiliyor, böylesi ilk kez görüldü

Batman'da şok edici olay! 12 gün boyunca aralıksız hapşırıyor! Ne yemek yiyebiliyor ne de uyku uyuyabiliyor! Böylesi ilk kez görüldü...

Batman Seyitler Mahallesi'nde yaşayan iki çocuk annesi Benazir Aydın, 18 Eylül'de başlayan ve durmak bilmeyen hapşırık krizleriyle günlük hayatını sürdürmekte zorlanıyor. İlk başta geçici bir durum gibi görünen bu rahatsızlık, hastaneye başvurmasına rağmen kontrol altına alınamadı. Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Aydın’ın hapşırma nöbetlerinin nedeni ise hala teşhis edilemedi.

UYUYAMAZ HALE GELDİ

Benazir Aydın’ın yakını Yasemin Aydın, yaşadıkları süreci anlatarak şunları söyledi: “Yengem Benazir Aydın'ın hapşırığından dolayı sürekli buradayız. Bu durum, 18 Eylül'de başladı ve bugüne kadar hiçbir şekilde durmadı. Aralıksız sürekli hapşırıyor. 2 çocuk annesi. Artık çocukları evde perişan oldu. Hiçbir şekilde ne yemek yiyebiliyor ne su içebiliyor. Artık uyuyamaz hale geldi. Yarım saat, 1 saat uyuyordu ama artık onu da yapamıyor. Acile geliyoruz serum takılıyor. 'Normal bir şey' deyip, eve gönderiyorlar. Bu nasıl normal bir şey oluyor. Bir insan, bir dakikada nasıl bu kadar hapşırabiliyor. Sağlık Bakanlığı'ndan bir yardım eli istiyoruz. Çünkü böyle olmuyor. Bizim elimizden artık bir şey gelmiyor. Sürekli acil, sürekli hastane. Serumların etkisiyle artık bir şey yapamıyoruz. 13 gündür hastaneye gidip, geliyoruz. 'Normal bir şey' diyorlar, eve gönderiyorlar.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN