Yaşlı kadının yemeğini yiyip çayını içti: Bir alyans, bir telefon için çekiçle darbetti

Yaşlı kadının yemeğini yiyip çayını içti: Bir alyans, bir telefon için çekiçle darbetti

Adana'da uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen şahıs, yaşlı akrabasına birlikte yemek yiyip çay içtikten sonra dehşeti yaşattı. "Musluk bozulmuş" bahanesiyle banyoya çağırdığı yaşlı kadını çekiçle darbedip biber gazı sıktıktan sonra parmağındaki alyansı ve cep telefonu alarak kapıyı üstüne kilitleyip kaçtı.

Adana'nın Yüreğir ilçesinde yaşanan vahşet, mahalle sakinlerini dehşete düşürdü. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Halil İbrahim Akay (35), yalnız yaşayan akrabası Harun Eşim’in (71) evine gelerek önce birlikte yemek yiyip çay içti.

10142863.jpg

'MUSLUK BOZULMUŞ' DİYE ÇAĞIRIP ÇEKİÇLE DARBETTİ

Daha sonra Akay "Musluk bozulmuş" diyerek Eşim’i banyoya çağırdı. Burada çekiçle başına vurup biber gazı sıktığı kadının parmağındaki alyansı ve cep telefonunu çaldıktan sonra Eşim’i banyoya kilitleyerek kaçtı.

10142862.jpg

ÇIĞLIKLARINA KOMŞULARI YETİŞTİ

Harun Eşim, saldırı sonrası güçlükle sürünerek pencereye ulaşıp yardım istedi. Kadının çığlıklarını duyan komşuları, o sırada kaçmaya çalışan Halil İbrahim Akay’ı yakaladı.

10142854.jpg

Mahallelinin linç girişiminde bulunduğu Akay, olay yerine çağrılan polis ekiplerine teslim edildi. Başına aldığı darbelerle ağır yaralanan Harun Eşim ise Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

10142860.jpg

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınan şüpheli Halil İbrahim Akay, Köprübaşı Polis Merkezi’ne götürüldü. İşlemleri sonrası adliyeye sevk edilen Akay, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Bilincini kaybettiği belirlenen Harun Eşim ise tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.

10142855.jpg

Olayın ardından konuşan Eşim’in oğlu Metin Eşim ile kızı Nilüfer Avluk, annesinin yaşadığı dehşeti anlattı.

10142857.jpg

'ANNEMLE YEMEK YİYİP ÇAY İÇMİŞLER'

Metin Eşim, “Annemle birlikte yemek yiyip, çay içmişler. Sonrasında musluğun bozuk olduğunu söyleyip, yanına çağırmış. Tam banyoya girerken üzerine çullanmış. Yaşlı kadın, başa çıkamamış. Annemi bayıltana kadar dövmüş. Evden alabildiğini almış, ne aldığını da bilmiyoruz. Kapıyı üzerine kilitleyip, anahtarı da yanına alarak çıkmış. Komşular birleşip, kapının önünde ellerinden geleni yapmışlar. Annemi yoğun bakımdan çıkardık, şimdi odasında yatıyor” diye konuştu.

10142856.jpg

'YÜZÜĞÜNÜ DÖVE DÖVE ALMIŞ'

Nilüfer Avluk ise çok üzgün olduklarını belirterek, “Annemin yüzüğünü döve döve almış. Baygınken, komşuları sesini duymuş. Yaşlı bir kadın, böyle bir olayı nasıl kaldırabilir? Şu an ayağa kalkamıyor. Şüphelinin en ağır cezayı almasını istiyoruz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN