Didim'de kadın cinayeti: Eşini çocuklarının gözü önünde katletti

Didim'de kadın cinayeti: Eşini çocuklarının gözü önünde katletti

Türkiye'de cinsiyet eşitsizliği ve mevcut politikalarla gitgide artan kadına şiddet, artık toplumsal bir sorun haline geldi. Aydın'ın Didim ilçesinde yaşanan korkunç olayda, boşanma aşamasındaki bir kadın, işe gitmek üzere evinden çıktıktan sonra eşinin silahlı saldırısına uğradı. İki çocuk annesi olan kadın, çocuklarının gözü önünde katledildi.

Türkiye'de cinsiyet eşitsizliği ve mevcut politikalarla gitgide artan kadına şiddet, artık toplumsal bir sorun haline geldi. Kadınlar eski eşleri ve ayrılığı kabul etmeyen eski sevgilileri tarafından türlü şiddete maruz kalıyor. Aydın’ın Didim ilçesinde boşanma aşamasındaki kadın işe gitmek üzere evinden çıktığı sırada kocası tarafından tabancayla vuruldu.

Olay, Efeler Mahallesi Zeybek Caddesi üzerindeki bir apartmanın önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşinden boşanma sürecinde olduğu iddia edilen 2 çocuk annesi 34 yaşındaki Sibel Aygan, işe gitmek için çocuklarıyla evden çıktığı esnada eşini karşısında gördü. Apartman önünde yanında getirdiği tabancayı çıkaran koca, gözünü kırpmadan çocuklarının gözü önünde Aygan’a ateş etti.

Silah sesini duyan çevredekiler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı Aygan ambulansla Didim Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Aygan kurtarılamadı.

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinde 5 kovan bulurken, olayla ilgili çalışma başlattı.

Öte yandan, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçan kocayı yakalamak için harekete geçti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN