Ali Koç döneminin en başarısız transferi En Nesyri oldu! 19,5 milyon euro bonservis bedeli ödenmişti...

Ali Koç döneminin en başarısız transferi En Nesyri oldu! 19,5 milyon euro bonservis bedeli ödenmişti...

Fenerbahçe'nin Faslı yıldızı En Nesyri, Fenerbahçe forması altında gösterdiği performans sonrasında eleştiri oklarının hedefindeki isim haline geldi. Golcü oyuncunun performansı hayal kırıklığı yarattı.

Süper Lig'in 7. hafta karşılaşmasında deplasmanda Antalyaspor'un konuğu olan Fenerbahçe'de Faslı forvet En Nesyri, beklenen katkıyı veremedi. Golcü oyuncu, sarı-lacivertli forma altında gösterdiği performansla hayal kırıklığı yarattı.

Yaz transfer döneminde 19,5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Sevilla'dan transfer olan Faslı golcü, Fenerbahçe'de gösterdiği performansla beklentilerin altında kaldı.

Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe tarihinin en pahalı futbolcusu olan Faslı forvet, ilk 10 maç baz alındığında Ali Koç döneminin en başarısız golcü transferi oldu. Tecrübeli golcü, ilk 10 maçta 1 gol atarken 1 asist yaptı.

Koç döneminde takıma katılan Samatta, ilk 10 maçta 2 gol kaydederken Joao Peo ise ilk 10 maçta 2 gol ve 1 asiste imza atmıştı. Islam Slimani, 3 gol atarken, Mergim Berisha 2 gol, 3 asistlik katkı sunmuştu. Michael Frey ise ilk 10 maçlık süreçte 4 gol, 1 asiste imza atmıştı.

Ali Koç döneminde takıma katılan bir diğer forvet Kemal Ademi ise söz konusu periyotta 1 gol 1 asiste imza atmıştı. Kanarya'nın 19,5 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Faslı golcü, bu sezon tüm kulvarlarda 10 maçta görev alırken 381 dakika sahada kaldı. Golcü oyuncu, sadece 1 gole imza atarak hayal kırıklığı yarattı.

GÜİZA'NIN DAHİ GERİSİNDE KALDI

Kanarya'nın Faslı yıldızı, Fenerbahçe tarihinin en başarısız transferi olan Dani Guiza'nın dahi gerisinde kaldı. İspanyol golcü, Fenerbahçe'de çok eleştirilmesine rağmen ilk 10 maçta 3 gol, 3 asist üretmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN