Bahçeli, Sinan Ateş'in annesini hedef aldı: Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz

Bahçeli, Sinan Ateş'in annesini hedef aldı: Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz

MHP lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş'i ve CHP lideri Özel'i hedef aldı. Saniye Ateş için, "Yaşına, başına bakmadan önüne gelen mikrofona konuşuyor" diyen Bahçeli, "Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz" dedi. CHP lideri Özel için de, "Provokatör CHP Genel Başkanı’nın mahkemelerdeki faaliyetleri ve timsah gözyaşları, sabrımızı sınamaktadır" şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 30 Aralık 2022'de uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş ve Halk TV’yi hedef aldı.

ekran-goruntusu-2024-10-01-120335.png

Toplantıda konuşan Bahçeli, CHP Genel Başkanı’nın Sinan Ateş Davası'nı kastederek, mahkemelerde MHP düşmanlarıyla birlikte hareket ettiğini belirtip, “Bu durum batık gemileri gibi sallanmakta olan bir yüzsüzlük örneğidir” ifadelerini kullandı. Bahçeli, CHP ve Halk TV’ye yönelik de uyarılarda bulunarak, “Ayağınızı denk alın, dört soytarı muhabirle Milliyetçi Hareket Partisi’ni sorgulayamazsınız, sorgulatmayız!” dedi.

'YAŞINA BAŞINA BAKMADAN...'

Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş, geçtiğimiz gün gerçekleşen duruşma sonrasında, "Benim işaret ettiğim isimler belli İzzet Ulvi Yönter, Semih Yalçın, Ahmet Yiğit Yıldırım, Olcay Kılavuz... Dertleri neydi bilmiyorum bunu da Devlet Bahçeli'ye sormak lazım. Devlet Bahçeli'ye sormadan çay bile içemezler" ifadelerini kullanmıştı.

Bahçeli, bu sözler üzerine Saniye Ateş'i hedef alarak, "Yaşına, başına bakmadan önüne gelen mikrofona konuşan hanımefendi. Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz" şeklinde konuştu.

Bahçeli, konuşmasında TBMM’nin 28. dönem 3. yasama yılının ilk grup toplantısını gerçekleştirdiklerini belirterek, tüm milletvekillerine başarı dileklerinde bulundu. Siyasetin kaçınılmaz yenilgi ve zaferler içerebileceğini söyledi.

ekran-goruntusu-2024-10-01-120349.png

Bahçeli, Türkiye’nin karşı karşıya olduğu uluslararası sorunlara da değinerek, “Güçlenmiş vahşet, küresel sömürgecilik sadece Türk İslam alemine değil, beşeriyetin tamamına pusu kurmuştur” dedi. Dünya genelindeki gelir ve servet eşitsizliğine, insani krizlere ve savaş tehditlerine dikkat çeken Bahçeli, Türkiye’nin ulusal birliğini ve direncini korumak gerektiğini ifade etti.

Konuşmasının ilerleyen bölümlerinde, Gazze’deki insani krizlere de değinen Bahçeli, “Gazze’deki yardım çağrılarını duyacak Türkiye ve birkaç ülke dışında irade yoktur. Bölgesel savaşın çıkıp çıkmayacağını beklemek, savaşın yaşanması için daha neyin beklenmesini istemek anlamına geliyor” şeklinde konuştu.

Bahçeli, BM Güvenlik Konseyi’nin işlevselliğini sorgularken, alternatif dünya birlikleri oluşturulması gerektiğini de vurguladı. “Kral, sultan, emir unvanı taşıyanların bunun hesabını nasıl verecektir?” diye soran Bahçeli, İslam ülkelerinin ortak hareket etmesi gerektiğini dile getirdi.

'MAHKEMELERDE TİMSAH GÖZYAŞLARI'

Toplantının sonunda, Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin geleceği olduğunun altını çizen Bahçeli, “Provokatör CHP Genel Başkanı’nın mahkemelerdeki faaliyetleri ve timsah gözyaşları, sabrımızı sınamaktadır” diyerek, CHP’yi eleştirmeyi sürdürdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN