Bu senenin yeni modası Mevlana bilezik! Gösterişi sevenler buna bayılacak: İşte Mevlana burması bilezik fiyatları...

Bu senenin yeni modası Mevlana bilezik! Gösterişi sevenler buna bayılacak: İşte Mevlana burması bilezik fiyatları...

Son zamanların en çok tercih edilen bilezik modelleri arasına bir yenisi daha girdi. Bu senenin “enleri” arasına adını yazdıran ve yeni yeni moda olmaya başlayan Mevlana bilezik gösterişi sevenlerin hayran kalacağı modeller arasında yer alıyor. İşte Mevlana burması bilezik fiyatları…

Özellikle düğün, nişan gibi törenlerde takılan altın bilezikler her geçen gün farklı modellerin ortaya çıkmasıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl “ajda bilezik” popüler bir hale gelirken bu yılın popüler bileziği ise “Mevlana bilezik” oldu. Özellikle de gösterişli takılar takmayı sevenlerin oldukça hoşuna gidecek bu model farklı işlemelerle karşınıza çıkacak.

yeni-proje-11-001.jpg

MEVLANA BİLEZİK ÖZELLİKLERİ

Yasemin'de yer alan bilgilere göre, Mevlana bilezikte el işçiliği ve görsel estetik özellikleri ön plandadır. Dolayısıyla üzerinde fazla işlem olduğu için genelde yatırım olarak kullanılması tavsiye edilmez. Çünkü genel anlamda da altın bilezikler tasarım ve modaya uygun yapıldığı için ilerleyen dönemlerde değeri düşebiliyor. Yani yatırım için saf altın almak bilezik almaktan çok daha mantıklı bir adım olacaktır. Lakin hem günlük kullanımda hem de özel günlerde kullanmak isteyeceğiniz, farklı tasarımlarla mutlu olacağınız modeller arasında Mevlana bileziği de ekleyebilirsiniz. Mevlana burması genelde sarı altınla karşınıza çıksa da beyaz altınla tasarlananları da vardır.

yeni-proje-12.jpg

MEVLANA BİLEZİK FİYATLARI

Mevlana bilezik fiyatları hem modellerine hem de kaç ayar altın olduklarına göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda ortalama fiyatları şu şekilde söyleyebiliriz:

  • 25 g Mevlana burması 22 ayar altın bilezik 57 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.
  • Mevlana burması 22 ayar altın kelepçe bilezik 123 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.
  • Tuğralı 22 ayar altın Mevlana burması kelepçe bilezik 94 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.
  • 30 g Mevlana burması 22 ayar altın bilezik 68 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.
  • Geniş Mevlana model 23 g 22 ayar altın bilezik 50 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.
  • Kesik Mevlana burmalı kelepçe altın bilezik 25 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

yeni-proje-13.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN