Bodrum'un lahmacunu bu fiyatların yanında ucuz kalır! Uludağ'daki fiyatları görenler gözlerine inanamadı! En ucuz yemek 750 TL

Bodrum'un lahmacunu bu fiyatların yanında ucuz kalır! Uludağ'daki fiyatları görenler gözlerine inanamadı! En ucuz  yemek 750 TL

Kış turizminin gözde yerlerinden olan Uludağ'daki bir restoranın fiyat listesi sosyal medyada gündem oldu. Menüde en ucuz ürün 250 TL'den başlarken menemenin fiyatının 400 TL olduğu görüldü.

Kış turizminde en çok talep gören yerlerin başında gelen Uludağ 2024 yıllında cep yakıyor. Yeni yılda pek çok şeye zam gelirken Uludağ'daki fiyatlar da nasibini aldı. Uludağ'da menemen fiyatı Bodrum'un meşhur lahmacunun fiyatını solladı.

ANA YEMEK 3600 TL

Menüde en ucuz yiyecek 250 TL'den başlıyor. En ucuz ana yemek ise 750 TL'den başlarken Skadi Kebap adı verilen yemek ise 3600 TL... Tost fiyatı 500 TL iken menemen fiyatları da 400 TL'den satılıyor.

menemne.jpg

BU ESNAFLIK DEĞİL, FIRSATÇILIK

Uzman Dr. Dağıstan Ayan, sosyal medya hesabından listeyi paylaşarak, "Uludağ’da yemek fiyatları.. Korkunç gerçekten. Bu esnafçılık falan değil, bildiğin fırsatçılık! Bir menemen nasıl 400 lira olur aklım almıyor. Gitmeyin şuralara ya. Biriktirin paranızı yurtdışına gidin, en azından dünyayı görmüş olursunuz." ifadesini kullandı.

yemek.jpg

Öte yandan Uludağ'daki fiyatlar sosyal medyada dikkat çekerken bir çok kullanıcı fiyatları fazla yüksek buldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN