Bahar temizliğine başlamadan bilseydim demeyin! Bez yerine market poşetiyle silince pırıl pırıl yapıyor

Bahar temizliğine başlamadan bilseydim demeyin! Bez yerine market poşetiyle silince pırıl pırıl yapıyor

Temizlik konusuna ilişkin püf noktalar paylaşılmaya devam ediyor. Hele ki bahar temizliğinden önce bu yöntemleri duyanların işi çok kolaylaşacak. Bez yerine market poşeti kullanarak sildiğiniz zaman resmen pırıl pırıl olacak. İşte detaylar…

Temizlikte kullanılan bazı püf noktalar kişilerin işini oldukça kolaylaştırıyor. Kullanılan malzemelerden uygulanan yöntemlere kadar her püf nokta temizliğin daha hızlı bitmesine yardımcı oluyor. Bu kapsamda temizliğin bir püf noktası daha paylaşıldı. Üstelik ihtiyacınız olan tek şey market poşeti. Market poşetini evlerdeki birçok yüzeyde temizlik amacıyla kullanabilirsiniz. Lakin en çok banyo temizliğinde kullanılan bu yöntem işinize çok yarayacak.

yeni-proje-51.jpg

DUŞAKABİNİ POŞETLE TEMİZLEYİN

Duşakabin camlarında meydana gelen lekeleri çıkarmak banyo temizliğinin en zor kısımlarından biridir. Dolayısıyla duşakabin temizlemek çoğu kişi için resmen bir çiledir. Ama bu yöntem sayesinde artık duşakabin camlarınızı kolaylıkla temizleyebileceksiniz. İlk olarak gerekli malzemelerle başlayalım:

  • 1 adet market poşeti
  • 1 adet krem temizleyici
  • Uzun saplı bir süpürge

yeni-proje-52.jpg

İlk olarak market poşetini saplı süpürgenin ucuna geçirin ve sopadan çıkmaması için iyice bağlayın. Daha sonra temizlik için kullanacağınız temizlik malzemesini poşetin üzerine dökün. Ardından duşakabin camlarını ıslatın ve poşeti ıslak cam üzerine sürterek camın tamamına ulaşacak şekilde temizleyin. İşlem tamamlandıktan sonra duşakabini durulayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN