Aydemir Akbaş'ın ailesinde kavga çıkaracak miras meselesi! Tüm varlığını kime bıraktığı ortaya çıktı

Aydemir Akbaş'ın ailesinde kavga çıkaracak miras meselesi! Tüm varlığını kime bıraktığı ortaya çıktı

Yeşilçam’ın efsanelerinden Aydemir Akbaş’ın mirasını kime bıraktığı ortaya çıktı. Aydemir Akbaş'ın ailesinde kavga çıkaracak miras meselesi! Akbaş, vefatının ardından mirası için söylediği sözleriyle gündem oldu...

Yeşilçam'ın efsanevi isimlerinden biri olan Aydemir Akbaş, 88 yaşında hayata veda etti. Sinema ve televizyon dünyasında sayısız projede yer alan usta oyuncunun vefatının ardından ortaya çıkan vasiyeti, dikkatleri üzerine çekti. Akbaş, yaşamı boyunca birçok hastalığı yenmiş ancak son olarak akciğer kanseri ile mücadele ediyordu. Ölümü, sanat camiasında ve sevenleri arasında derin bir üzüntü yarattı.

"DOĞRUSUNU ÇEKEMEZLER"

Aydemir Akbaş, yıllarca süren kariyeri boyunca sayısız başarıya imza atarken, vasiyetinde dikkat çeken bir talepte bulundu. Ünlü oyuncu, hayatının film yapılmasını istemediğini belirterek, "Sakın hayatımı film yapmasınlar çünkü doğrusunu çekemezler" ifadelerini kullandı.

MAL VARLIĞINI GALATASARAY’A BIRAKTI

Aydemir Akbaş'ın vasiyeti ortaya çıktı: Dikkat çeken Galatasaray ayrıntısı

Koyu bir Galatasaray taraftarı olarak bilinen Aydemir Akbaş, mal varlığını Galatasaray Spor Kulübü'ne bırakma kararı aldı. 2021 yılında yaptığı açıklamada, birikimlerinin büyük olmadığını ancak Galatasaray Cemiyeti'ne bağış yapacağını ifade etmişti. Akbaş, “Birikimim çok değil ama mirasımı Galatasaray Cemiyeti'ne bağışlayacağım. Önce yakınlarıma bakacağım ihtiyacı olan var mı diye, ona göre karar vereceğim” dedi.

Galatasaray'a olan bağlılığını her fırsatta dile getiren Akbaş, "Kulübüm için eşimi bile boşarım" gibi iddialı sözleriyle tanınıyordu. Onun vefatı, Galatasaray camiasında büyük bir üzüntü yarattı. Galatasaray Spor Kulübü, Akbaş'ın vefatının ardından yayınladığı mesajda, "Galatasaraylı kimliğini her zaman ve her yerde vurgulayan Aydemir Akbaş, Türkiye’nin en eski spor yazarlarından biriydi. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileriz." ifadeleriyle üzüntülerini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN