Aralarına kıskançlık giren Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’dan fotoğraflı yanıt!

Aralarına kıskançlık giren Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’dan fotoğraflı yanıt!

Star TV'de yayınlanan Ada Masalı isimli dizide tanışan ve daha sonra aralarında bir aşk başlayan Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan, yaklaşık 1 yıldır mutlu bir birliktelik yaşıyor. Çiftin arasında kıskançlık krizi girdiği öğrenilirken bu konuda sorun yaşadıkları öne sürülen çiftten şok eden bir yanıt geldi.

Başrollerini paylaştıkları Star TV'nin sevilen dizilerinden Ada Masalı'nda arkadaşlıklarını aşka dönüştüren Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan, 1 yıldır mutlu bir birliktelik yaşıyorlar. Aşkları başlar başlamaz bunu herkese duyuran ünlü çift, tüm yazı birlikte geçirerek doyasıya eğlendiler ve her anlarını takipçileriyle paylaştılar.

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan

ALP NAVRUZ’UN KISKANÇLIKTAN SETTE YATIP KALKTIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan geçtiğimiz haftalarda yaz tatillerini tamamladılar. Tatilden döner dönmez set çalışmalarına başlayan Ayça Ayşin Turan, ünlü oyuncu Ekin Koç ile bir dizi projesine başladı. 

Ekin Koç'la aynı dizide rol alan Ayça Ayşin Turan’ı sevgilisi Alp Navruz'un kıskandığı öne sürülürken sürekli sete giden Alp Navruz’un bir ara tartışma çıkardığı da öne sürüldü. Sette çıkan tartışmalara öfkelenen Ayça Ayşin Turan’ın Alp Navruz’u sette istemediği konuşulurken haklarında çıkan bu iddialara güzel oyuncudan bir açıklama geldi.

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan

KISKANÇLIK İDDİALARI AYÇA AYŞİN TURAN TARAFINDAN REDDEDİLDİ

Contemporary Modern İstanbul'da bir otomobil lansman etkinliğinde görüntülenen Ayça Ayşin Turan, kıskançlık krizi söylentilerine ilk tepki gösteren kişi oldu. Sevgilisi Alp Navruz ile birlikte yaptıkları romantik fotoğraf paylaşımlarına dikkat çeken güzel oyuncu bazı şeyleri kendilerinin de haberlerden öğrendiklerini ve böyle bir durumun söz konusu bile olmadığını söyledi.

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN