Yalı Çapkını Seyran’a darbe üstüne darbe! Yeni başrol geliyor, güzelliği hayran bırakacak

Yalı Çapkını Seyran’a darbe üstüne darbe! Yeni başrol geliyor, güzelliği hayran bırakacak

Star TV’nin cuma akşamları yayınlanan popüler dizisi Yalı Çapkını’nın 53. bölümünde yeni bir oyuncu daha diziye katılacak. Bu yeni oyuncunun, Afra Saraçoğlu’nun canlandırdığı Seyran karakteri hayranlarını üzeceği belirtiliyor.

Star TV’nin fenomen dizisi Yalı Çapkını’na yeni bir oyuncunun dahil olacağı haberleri gündeme geldi. Bazı haber sitelerinde Hande Erçel’in bu rol için düşünüldüğü iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak gerçek ortaya çıktı.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Yalı Çapkını dizisi her cuma akşamı büyük bir ilgiyle izleniyor. İki sezon boyunca büyük bir ilgi gören dizi, yurt dışında da en çok satılan projeler arasında yer alıyor. OGM Pictures tarafından yapılan diziye “Nevra” karakteriyle renk katılacak. Bu rolü genç yıldız Betül Aktel canlandıracak.

53. bölümde diziye dahil olacak olan Nevra karakterinin Ferit ile ilgili olduğu öğrenildi. Öte yandan Hande Erçel’in Yalı Çapkını’na katılacağı iddialarının asılsız olduğu belirtildi. Güzel oyuncu Erçel’in saç rengini değiştirmesi, bir süreliğine diziye katılacağı spekülasyonlarına yol açmıştı.

img-1386.jpeg

Yalı Çapkını dizisi bu hafta yayınlanmayacak. Artigercek.com’un elde ettiği bilgilere göre, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı dizi, yeni yıl nedeniyle ara verecek. Dizinin önümüzdeki hafta tekrar yayınlanması bekleniyor.

img-1387-001.jpeg

Yalı Çapkını dizisine katılacak yeni oyuncu ve diziye verilen ara hakkında daha fazla ayrıntı henüz paylaşılmadı. Seyirciler, yeni bölümde neler olacağını ve yeni karakterin hikayeye nasıl bir etki yapacağını merakla bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN