Vize reddi almak istemeyenler dikkat! Türklere en kolay Schengen vizesi veren 4 ülke belli oldu

Vize reddi almak istemeyenler dikkat! Türklere en kolay Schengen vizesi veren 4 ülke belli oldu

Vize reddi almak istemeyenler dikkat! Türk vatandaşlara en kolay Schengen vizesi veren 4 ülke belli oldu! İşte detaylar...

Türk vatandaşlarının Schengen vizesi alırken karşılaştıkları zorluklar, vize başvurularında hangi ülkeden daha kolay vize alınacağı konusunda araştırmalara neden oldu. SchengenVisaInfo tarafından yapılan yeni bir araştırma, Türkler için Avrupa ülkelerinde en kolay Schengen vizesi veren ülkeleri belirledi.

TÜRKLERE EN KOLAY SCHENGEN VİZESİ VEREN ÜLKELER

Rakamlar açıklandı: En çok Schengen reddi Almanyadan - Son Dakika Dünya Haberleri

Araştırma sonucunda, Türk vatandaşlarına en yüksek Schengen vizesi onayı sağlayan ülkeler sıralandı. İşte Türkler için en kolay vize onayı veren ülkelerin yüzdelik oranları:

  1. Portekiz - Yüzde 93: Portekiz, Türk vatandaşlarına en yüksek vize onayı oranını sunarak, Schengen vizesi almak isteyenler için en avantajlı seçenek olarak öne çıkıyor.

  2. İtalya - Yüzde 91,08: İtalya, vize başvurularında Türk vatandaşlarına kolaylık sağlayan bir diğer ülke. İtalya'dan Schengen vizesi almak oldukça mümkün.

  3. Slovakya - Yüzde 87,77: Slovakya, Türk vatandaşlarına vize onayı verme oranında yüksek bir puan elde ederek, tercih edilen ülkeler arasında yer alıyor.

  4. Polonya - Yüzde 86,56: Polonya da vize başvurularında yüksek onay oranları ile dikkat çekiyor ve Türk vatandaşları için uygun bir seçenek sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN