Virajı alamayan araç takla attı! Ölü ve yaralılar var

Virajı alamayan araç takla attı! Ölü ve yaralılar var

Virajı alamadığı için devrilen kamyonetten aile dramı çıktı. Kazada anne Asuman Karamustafaoğlu hayatını kaybetti. Eşi ve kızı yaralandı.

Trafik kazası yine can aldı. Kaza Hatay'da saat 12.30 sıralarında gerçekleşti. Birlikte yolculuk yapan Karamustafaoğlu ailesi, kamyonetle Erzin-Dörtyol kara yolu Ganısı mevkisinde virajı dönerken kontrolden çıktı. Takla atan araç yol kenarına savruldu.

9730325.jpg

Kazayı görenler hızlıca durumu 112 Acil servis ekiplerine bildirdi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri araçta sıkışan Güngör ve Asuman Karamustafaoğlu çifti ile kızları Gizem Karamustafaoğlu'nu araçtan çıkarttı.

ggggg.jpg

GÖZYAŞLARI İLE ANLATTI

Ayakta tedavi edilen Gizem Karamustafaoğlu anne ve babasına yapılan ilk müdahaleyi gözyaşları ile izledi. Annesinin adını söylerken ağlamaya başlayan Gizem, kazanının babası virajı alamadığı için olduğunu anlattı.

yyuuu.jpg

ANNE KURTARILAMADI

Hastaneye kaldırılan ailede anne Asuman Karamustafaoğlu hayatını kaybetti. Karamustafaoğlu'nun cansız bedeni otopsi için morga götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN