Trafikte kadına şiddet kamerada! Araçtan inip saldırdı

Kadıköy'de panelvan minibüsün şoförü ve bir kadın sürücü arasında trafikte tartışma çıktı. Aracından inen adam kadın sürücüye saldırdı. Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle son bulan kavgada sokak üzerinde bir süre trafik durdu. O anlar başka bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kadına şiddet bir türlü son bulmuyor. Edinilen bilgilere göre, Kozyatağı Kaya Sultan Sokağı'nda seyir halinde olan panelvan minibüs şoförü ile kadın sürücü arasında tartışma çıktı.

8926116.jpg

Aracından inen kadın sürücü minibüsün camına yaklaşarak şoföre tepki gösterdi. Kadın sürücü minibüsün kapısını açmaya çalışırken aracından inen şoför kadına saldırdı.

8926117.jpg

Çevredekilerin araya girmesiyle ayrılan taraflar arasında sözlü tartışma devam etti. Kavga nedeniyle sokak üzerine bir süre trafik kilitlendi. Vatandaşların yardımıyla son bulan kavgada iki sürücü de araçlarına binerek olay yerinden ayrıldı

8926118.jpg

O anlar başka bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN