THY'nin en pahalı uçak bileti dudak uçuklattı

THY'nin en pahalı uçak bileti dudak uçuklattı

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Los Angeles uçuşlarında Business Class bilet fiyatları rekor seviyeye ulaştı. Gidiş-dönüş olarak 368 bin liraya çıkan biletler, THY'nin aktarmasız uçuşlarında sunulan en pahalı bilet olarak kayıtlara geçti.

Uçak bileti fiyatları, döviz kurlarındaki artışlar ve yeni zamlar nedeniyle giderek yüksek rakamlara tırmanıyor. Özellikle uluslararası uçuşlarda fiyatlar, yolcuları şaşırtacak derecede yüksek seviyelere ulaşıyor. Türkiye'nin önde gelen havayolu şirketlerinden Türk Hava Yolları (THY), geniş gövdeli uçaklarıyla sunduğu uçuşlarda Business Class bilet fiyatlarında rekor seviyelere ulaştı.

DÖVİZ KURLARI VE ZAMLAR FİYATLARI YÜKSELTTİ

Son dönemde döviz kurlarındaki dalgalanmalar ve yapılan zamlar, uçak bileti fiyatlarının tavan yapmasına neden oldu. Bu artışların sonucunda, THY'nin Los Angeles-İstanbul hattında Business Class bilet fiyatları gidiş-dönüş olarak 368 bin lirayı buldu. Bu fiyat, THY'nin aktarmasız uçuşlarında sunulan en pahalı bilet olarak kayıtlara geçti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN