Tarih verildi Ankaralılar yandı! Hem Basra hem de Afrika üzerinden çifte kıskaç: Uzun süre sizi terk etmeyecek

Tarih verildi Ankaralılar yandı! Hem Basra hem de Afrika üzerinden çifte kıskaç: Uzun süre sizi terk etmeyecek

Ankaralılara kötü haber geldi! Serin havaların sonu geldi! Hem Basra hem de Afrika üzerinden çifte kıskaç! Tarih verildi Ankaralılar yandı! Klima hazırlıklarınızı yapın, uzun süre sizi terk etmeyecek...

Meteoroloji kaynaklarından Hava Forum, Ankaralılara kötü haberi verdi. Kavuran sıcaklar Ankara’ya da geliyor. Sıra her yer kavrulurken yağışların devam ettiği Ankara’da! Klimaları hazırlayın, hava çok rahatsız edecek.

SICAKLIK 38 DERECEYE ÇIKACAK

Hava Forum’un son paylaşımına göre, Basra ve Afrika üzerinden gelen sıcak hava dalgaları Ankara'yı etkisi altına alacak. Başkentte pazar gününden itibaren sıcaklıklar uzun süre 35-38 derece bandında seyredecek.

Almanya'da aşırı sıcak hava gündem oldu

UZMANLAR UYARIYOR

Uzmanlar, sıcak hava dalgası sırasında dışarıda bulunmak zorunda olan vatandaşlara dikkatli olmalarını tavsiye ediyor. Güneşin en yoğun olduğu saatlerde dışarı çıkmaktan kaçınılması, bol su tüketilmesi ve hafif, rahat kıyafetler giyilmesi öneriliyor. Ayrıca, kronik hastalığı olanlar ve yaşlıların bu dönemde daha dikkatli olmaları gerektiği vurgulanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN