Erdoğan: Siyaset her türlü pazarlığa hazır olma yarışı değil

Erdoğan: Siyaset her türlü pazarlığa hazır olma yarışı değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında gittiği Trabzon'da "Bize göre siyaset gölgede yürüme, istismarla mevzi kapma, her türlü pazarlığa hazır olma yarışı değildir. Yüreğimize nakşettiğimiz siyaset davamız için hayal kurma, bu uğurda canı pahasına mücadele işidir. " dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'nin ardından Trabzon'a geçti. Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde konuştu. 31 Mar yerel seçimlerinde partisi için destek isteyen Erdoğan, "Bize göre siyaset gölgede yürüme, istismarla mevzi kapma, her türlü pazarlığa hazır olma yarışı değildir. Öfkemizi daima diri tuttuk. Daima umudun yanında yer aldık. Diklenmeden, dik duruşumuzdan taviz vermedik. Hayalleri gerçeğe dönüştürmek için çalışırken ülkemiz için çalıştık. " ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki ahde vefanız için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Her iki seçimde de yüzde 65'lik oranla Türkiye Yüzyılı yürüyüşümüze tarihi destek verdiniz. Trabzon bizim daima yoldaşımız oldu.

"SİYASET MEVZİ KAPMA YERİ DEĞİL"

Bize göre siyaset gölgede yürüme, istismarla mevzi kapma, her türlü pazarlığa hazır olma yarışı değildir. Yüreğimize nakşettiğimiz siyaset davamız için hayal kurma, bu uğurda canı pahasına mücadele işidir. 40 yılı aşkındır böyle bir siyasi mücadele içindeyiz. Hizmetlerimizle, duruşumuzla mazlumların ümidi olduk.

8704480.jpg

"KENDİ ÖZELEŞTİRİMİZİ KENDİMİZ YAPTIK"

Öfkemizi daima diri tuttuk. Daima umudun yanında yer aldık. Diklenmeden, dik duruşumuzdan taviz vermedik. Hayalleri gerçeğe dönüştürmek için çalışırken ülkemiz için çalıştık. Terör örgütlerinin saldırıları ile, ekonomik tuzaklarla boğuşurken yüreğimizin kanadığı anlar oldu ama asla teslim olmadık.

Yılgınlığa kapılmadık, geri adım atmayı düşünmedik, hep daha çok çalışıp ileriye doğru gittik. Ya yeni bir yol bulmaya ya yeni bir yol açmaya gayret ettik. Kendi özeleştirimizi kendimiz yaptık. Hatalarımızı düzeltme erdemi ile milletimizin gönlündeki yerine halel getirmedik.

Şimdi sizlerden söz vermenizi istiyorum, Trabzon Malazgirt'ten beri ebedi vatanımız olan bu topraklarda ortak hikâyemize sahip çıkmaya var mısınız? 2023 hedeflerini nasıl hayata geçirdiysek Türkiye Yüzyılı hayalini de gerçeğe dönüştürmeye var mıyız? Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Kalkınma yatırımlarını hatırlatıyoruz ki Türkiye'nin nereden nereye geldiği unutulmasın.

34 MİLYAR LİRA TUTARINDA TARIMSAL HİBE DESTEĞİ

Son 21 yılda Trabzon ve ilçelerinde inşaa ettiğimiz dere ıslahlarıyla 242 yerleşim yeri ve 10 bin dekar araziyi taşkın zararlardan koruduk. Trabzonlu çiftçilerimize 34 milyar lira tutarında tarımsal hibe desteği verdik. İstihdamı desteklemek için Trabzon'daki işverenlere prim teşviği verdik. Çarşıbaşı ve Tonya'yı da inşallah bu yıl içerisinde doğal gaza kavuşturuyoruz. 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı belediyeciliğiyle hem ülke genelinde hem şehirlerimizde çok fazla eser ve hizmeti sizlere kazandıracağız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN