Şile'de iki at plajda dehşet saçtı: Yaralılar var

Şile'de plaja getirilen iki at, sahiplerinin elinden kaçarak denize giren ve güneşlenen vatandaşların arasına daldı. Bazı vatandaşların yaralandığı olay cep telefonu kamerasına yansıdı.

Şile'de dün öğleden sonra plajda iki kişi, atlarıyla plaja gelerek denize girdi. Ancak bir süre sonra huysuzlanan atlar, sahiplerinin kontrolünden çıkarak plajda güneşlenen vatandaşların arasına daldı.

9510748.jpg

Olay sırasında bazı vatandaşlar yaralandı.

9510750.jpg

YARALILAR AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hemen ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan vatandaşlar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

9510752.jpg

YAŞANANLAR KAMERADA

Olay anına ait cep telefonu görüntüleri, plajda yaşanan korku dolu anları gözler önüne serdi. Görüntülerde, deniz kenarında bir kişinin at üzerinde gitmeye çalıştığı, diğer kişinin ise atın yularından tutmaya çalıştığı görülüyor.

9510753.jpg

Kısa süre sonra ise atların huysuzlanarak sahiplerinin elinden kurtulduğu ve deniz kenarında güneşlenen vatandaşların arasına daldığı anlar kaydedildi. Vatandaşların atlardan kaçmaya çalıştığı ve yaşanan panik anları kameralara yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN