Rus fenomenin ölümünde gerçek ortaya çıktı

Rus fenomenin ölümünde gerçek ortaya çıktı

Muğla'nın Milas ilçesinde hayatını kaybeden Rus sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina'nın ölümüne ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Adli Tıp Kurumu'nun hazırladığı raporda, kazanın sorumlusunun Tatiana değil, diğer sürücü Onur Obut olduğu belirtildi.

Muğla'da meydana gelen trajik kazada hayatını kaybeden Rus sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina'nın ölümüyle ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Uzun süredir merak konusu olan kazanın sorumlusunun kim olduğu, Adli Tıp Kurumu'nun hazırladığı raporla netleşti. Rapora göre, kazada asıl hata diğer sürücü Onur Obut'a ait.

Dünya turuna çıkan Rus sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina hayatını kaybetti. Kaza yapan diğer motosiklet sürücüsü Onur Obut, polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.

Obut ifadesinde, "Tatiana Ozolina ve Sergei Khardikov ile sosyal medyadan uzun süredir tanışıyorum. Kendilerini Türkiye'yi gezdirmek için davet ettim. Seyahatimiz İstanbul'da başladı. Milas ilçe sınırlarına girdiğimizde geride kalan Sergei'yi beklemek için yavaşladım. O sırada arkadan gelen Tatiana, bana çarparak savruldu." dedi.

slslsls.jpg

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Obut, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İzlenen güvenlik kamera ve görgü tanıklarının ifadelerine göre adli tıp kurumu tarafından rapor hazırlandı.

KUSURSUZ ÇIKTI

Raporda, Ozolina'nın seyir halindeyken önüne çıkan TIR nedeniyle fren yaptığı, takip mesafesini korumayan Obut'un ise Ozolina'nın motosikletine arkadan çarptığı, bu nedenle Ozolina'nın kazada kusurunun bulunmadığı, Obut'un ise asli kusurlu olduğu belirtildi.

MOTOSİKLETTE KAMERA İDDİASI

Tatiana Ozolina'nın ailesinin avukatı, Ozolina'nın motosikletinde bulunan ve olay anında kayıtta olduğu iddia edilen kameranın ise kazadan sonra kaybolduğunu belirtti

Kaza için duran bir sürücünün kamerayı diğer sürücülerden Obut'a verdiğini söylediğini aktaran Ali Şan, kamerayı gören bir başkası varsa savcılığa ifade vermesini istedi.

"DOSYADA TÜM DELİLLER TOPLANDI"

Ailenin avukatı, kazayla ilgili soruşturmanın savcılık tarafından çok titiz yürütüldüğünü söyleyerek "Tatiana Ozolina'yı elim bir kaza sonucu kaybettik. Sadece ölüm sebebine ilişkin rapor bekleniyor. Dosyada tüm deliller toplandı. Ancak kamera kaydı kayıp. Kaza gerçekleştikten sonra bir vatandaş Tatiana'nın motosikletinde bulunan kamerayı o sırada jandarmanın orada olmaması sebebiyle diğer sürücüye verdiğini belirtti. Bu sürücü ise kendisine herhangi bir kamera verilmediğini söylüyor." dedi.

İddianamenin kısa süre içerisinde hazırlanmasını beklediklerini belirten avukat, "Savcılık tarafından alınan kaza tespit tutanağında, adli tıp raporunda Tatiana'nın kusursuz olduğu, kusurlu olanın şüpheli olduğu sabit. Birçok görgü tanığı ifadesini vermiş durumda. Eğer kazayı gören birisi varsa, lütfen savcılığa başvurup ifadelerini versinler. Tatiana Ozolina'nın ailesi, şüphelinin kendileriyle irtibat kurmaması nedeniyle üzgünler." diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN