Schengen vizesi olanlar dikkat! Kötü haber geldi, O kişiler kara listeye alınacak

Schengen vizesi olanlar dikkat! Kötü haber geldi, O kişiler kara listeye alınacak

Dünyayı gezip dolaşmak isteyenler Schengen vizesi hayali kurarken kötü haberde Çok geçmeden geldi. Elinde Schengen vizesi bulunanlar aman dikkat! O kişiler adını kara listeye yazdıracak. İşte tüm detaylar…

Kolay bir şekilde seyahat etmenin tadını çıkartmak isteyenler ya da iş gezisinde sürekli yurt çıkmak durumunda kalanlar Schengen vizesi başvurusunda bulunuyor. Schengen ülkeleri arasındaki vize serbestisi ile birlikte birlik üyesi ülkelerdeki vatandaşlar Sadece kimlik ya da pasaport ile bölge içinde seyahat edebilme fırsatı yakalamaktadır. Bölge dışında kalan kişilerden vize talebi bulunurken vizenin çıkması ile birlikte birlik üyesi ülkeler içerisinde işlem yapılabilmektedir.

Schengen vizesi alanlar ya da almayı planlayanlar son dakika haberleri de yakından takip ediyor. Yapılan bir açıklama doğrultusunda elimde Schengen vizesi bulunanlara kötü haber verildi. O kişiler adını kara listeye yazdıracak. İşte tüm detaylar…

HERKES DÜZGÜN KULLANACAK

Schengen vizesi bulunan Birçok kişiyi yakından ilgilendiren yeni bir karar açıklandı. Geçtiğimiz süreçte Macaristan'da uygulanan Bu yöntem Şimdi de İtalya'da uygulanmaya başlayacak. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına yönelik alınan karar doğrultusunda İtalya'da "Schengen Vizesini Uygun Kullanma" kontrolleri başladığı belirtildi.

Schengen Vizesi alımında yeni düzenleme geliyor

Vize aldığınız ülkeden başka bir yere gitmeyi düşünüyorsanız adınızı kara listeye yazdırmaya hazır olun. Vize aldığınız ülkeden başka yerlere gitmeniz ya da daha uzun süre kalmanız durumunda adınız kara listede yer alacak. Türklere yönelik alınan kararlar sık sık gündemde yer alırken bu durumun yalnızca Türklere uygulanması da büyük bir rezillik olarak görülüyor.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN