Ormanın ortasındaki sonsuz berraklık! Gidenler her yıl buraya gitmek istiyor! Bu deniz herkesi kendine çekiyor

Ormanın ortasındaki sonsuz berraklık! Gidenler her yıl buraya gitmek istiyor! Bu deniz herkesi kendine çekiyor

Tatilin en huzurlu adresi oluyor bir kez giden bir daha buradan vazgeçemiyor. Bodrum'u Kuşadası'nı unutturan muhteşem güzellik hem huzur hem de muhteşem bir tatil deneyimi sunuyor. Ormanın ortasındaki sonsuz berraklık görenlere hayran bırakacak.

Tatil denildiğinde birçok kişinin gözden kaçırdığı muhteşem bir tatil rotasıyla geldik. Datça'nın huzurlu köşesi Kargı Koyu berrak denizi ve incecik kumları ile gelen yerli ve yabancı turistleri kendine hayran bırakıyor. Çam ormanlarının arasında gizli kalmış sakin bir koy arayanlar buradan vazgeçemeyecek. Hem deniz hem de doğa severleri bir arada buluşturan Kargı Koyu inanılmaz bir tatil deneyimi sunuyor. Kolay ulaşım ve konforlu konaklama seçenekleri sunan bu koy sizi hayran bırakacak.

DATÇA'NIN AZ BİLİNEN GÜZELLİĞİ

Kristal berraklığındaki denizi ve incecik kumlarıyla bezenmiş plajı ile dikkat çeken Kargı Koyu, mavinin her tonunu yakalayabileceğiniz muhteşem bir deneyim sunuyor. Suyun yüzeyindeki Güneş ışıkları ile birlikte etkileyici bir manzara sizi karşılarken çevresinde bulunan çam ormanları denize karşı serinletici bir atmosfer sağlıyor. Burada aynı zamanda doğa yürüyüşleri yapma fırsatında yakalayabilirsiniz.

Tilki.co

KARGI KOYU’NA NASIL GİDİLİR?

Datça merkeze yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Kargı Koyu, özel araçla kolaylıkla ulaşım sağlanabilecek bir rota üzerinde yer alıyor. Toplu taşıma araçları ile de ulaşım sağlayabileceğiniz bu yer muhteşem konaklama seçenekleri de sunuyor. Burada butik oteller, pansiyonlar gibi geniş bir konaklama yelpazesi bulunurken tesisler, misafirlerin konforlu konaklama yapabilmesi için gerekli tüm imkanları sağlıyor.

Bizim Ev Datça Kargı Otel Sahil ve Restoran

KARGI KOYU’NDA NELER YAPILIR?

Sadece deniz ve güneşin tadını çıkartmakla kalmayıp çeşitli su sporları ve aktivitelerle de doyasıya tatil yapabileceğiniz Kargı Koyu’nda kano, paddleboard ve yüzme gibi aktiviteler yapabilirsiniz. Koyun etrafında doğa yürüyüşleri yapabileceğiniz gibi küçük kafe ve restoranlarda taze deniz ürünleri ve yerel lezzetlerin tadına bakabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN