Önce vurdu, sonra araçla üzerinden geçti!

Kayseri'de bir kişi eniştesini silahla vurduktan sonra araçla üzerinden geçerek öldürdü. Dehşet veren anlar ortaya çıktı.

Olay Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında önceden husumet bulunduğu iddia edilen Y. K. ile eniştesi S.T. (45) arasında kavga çıktı. Y.K.; yanında bulunan tabancayla T.'e ateş etti. Şüpheli ardından S.T.'nin üzerinden araç ile geçti.

teeeeee.jpg

S.T. olay yerinde hayatını kaybetti. Polis, olayın ardından kaçan Y. K.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

ggggg.jpg

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan, yaşanan cinayetin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, S.T.'in marketten çıkan kayınbiraderi Y. K.'nın önünü kestiği ve dövdüğü görüldü.

9887733.jpg

Y. K.'nın ardından belindeki silahı çıkararak eniştesine ateş ettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Şüphelinin araç ile S.T.'in üzerinden geçtiği anlarda kameralarca tespit edildi.

ggeeee.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN