Ekim ayından itibaren yüzde 27 zam geliyor! Erol Dündar bir zam haberini daha duyurdu

Ekim ayından itibaren yüzde 27 zam geliyor! Erol Dündar bir zam haberini daha duyurdu

Ardı arkası kesilmeyen zamlara bir yenisi daha eklendi. Ekim ayı itibarıyla fiyatlar artıyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar bir zam haberini daha duyurdu. 1 Ekim’den itibaren yüzde 27 zam geliyor...

Peş peşe gelen zamlara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Geçtiğimiz günlerde sigara gruplarına gelen zamların ardından Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar bir zam haberi daha verdi.

1 EKİM'DE FİYATLAR ARTACAK

2024 yılı başından bu yana, Türkiye’de vatandaşlar art arda gelen zamlarla karşı karşıya kalmaya devam ediyor. Gıda ve temel tüketim ürünlerinden sigaraya kadar her kaleme gelen zamlar, emekli ve asgari ücretli çalışanlar üzerindeki yükü daha da artırdı. Yumurtadan peynire, simitten ekmeğe kadar pek çok ürün zamlanırken, bir zam haberi daha geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, 1 Ekim itibarıyla Redbull enerji içeceklerine de zam geleceğini duyurdu.

REDBULL ÜRÜNLERİNE YÜZDE 27'YE VARAN ZAM

Dündar’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, Redbull’un 250 ml, 355 ml ve 473 ml boyutlarındaki ürünlerine yüzde 20 ile yüzde 27 arasında zam yapılacak. Buna göre:

  • 40 TL'ye satılan 250 ml Redbull'un fiyatı 50 TL'ye,

  • 55 TL'ye satılan 355 ml Redbull'un fiyatı 70 TL'ye,

  • 70 TL'ye satılan 473 ml Redbull'un fiyatı ise 85 TL'ye çıkacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN