Meteor yağmurlarında sandalyesini alan oraya koşacak! Gökyüzünün en güzel göründüğü yer: Her şey çıplak gözle görülüyor

Gökyüzünü izlemeyi sevenler buraya bayılacak! Kafanızı kaldırdığınızda her şeyi tam çıplaklığıyla göreceksiniz. Kameralarla kayan yıldızlar teker teker kaydedildi. Manzarayı gören başkasını istemeyecek...

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde konumlanan Işık Dağı Karagöl Jeositi Kamp Alanı, muazzam gökyüzü manzarasıyla adeta bir yıldız şölenine dönüşüyor. Yıldızlar ve ay, hızlandırılmış çekim tekniğiyle kaydedilen bu eşsiz manzaraya tanıklık edenler, başka bir manzara arama ihtiyacı duymayacak.

meteor-yagmuru-001.png

Gündüzleri doğal güzellikleriyle büyüleyen Işık Dağı Karagöl Jeositi Kamp Alanı, özellikle geceleyin gökyüzünün en güzel göründüğü yer olarak biliniyor. Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki bu benzersiz kamp alanı, yıldızlarla ayın dansını izlemek isteyen doğa severleri kendine çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN