Kütahya'da yürek yakan kaza: 'Katil 777' yazılı otomobil iki can aldı

Kütahya'da yürek yakan kaza: 'Katil 777' yazılı otomobil iki can aldı

Kütahya’da 10 metre ilerideki üst geçidi kullanmayarak yolun karşısına geçmek isteyen iki kız kardeş araba çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazaya karışan aracın arkasındaki 'Killer (katil) 777' yazısı dikkat çekerken, anne ve baba olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Kütahya-Eskişehir kara yolu Çiniciler Çarşısı önünde gece saatlerinde meydana gelen korkunç kazada, iki kız kardeş hayatını kaybetti.

9869902.jpg
Melike Kurt (15)

ÜST GEÇİDİ KULLANMADILAR

Fuar alanında hediyelik eşya standı açan üvey babası Mesut Gürcan ve annesi Dilek Gürcan’ın yanına gelen Melike (15) ve Mine (16) Kurt kardeşler, yaklaşık 10 metre mesafedeki üst geçidi kullanmayarak, yolun karşısına geçmeye çalıştı.

9869903.jpg
Mine Kurt (16)

Bu sırada, Samet Sadıç yönetimindeki 43 AFL 546 plakalı otomobil hızla ilerlerken kız kardeşlere çarptı.

9869905.jpg

KIZ KARDEŞLER HAYATINI KAYBETTİ

Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde Melike ve Mine Kurt’un yaşamını yitirdiğini belirledi. Kazaya karışan sürücü Samet Sadıç, polis ekiplerince gözaltına alındı.

9869900.jpg

YÜREK YAKAN ANLAR: ANNE VE BABA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kızları Mine ve Melike'nin ölüm haberini alan baba Arif Kurt ve eski eşi Dilek Gürcan, acı haberi alır almaz olay yerine koştu.

9869906.jpg

Kızlarının cansız bedenlerini yol ortasında ve refüjde görünce sinir krizi geçiren anne ve baba, birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü.

9869901.jpg

Kız kardeşlerin cansız bedenleri, savcılık ve polis incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı.

DİKKAT ÇEKEN 'KATİL 777' YAZISI

Öte yandan yolun karşısına geçmek isteyen Mine ve Melike Kurt’a çarparak ölümüne neden olan sürücü Samet Sadıç'ın kullandığı otomobilin arkasındaki Killer (katil) 777 yazısı ise dikkat çekti.

9869904.jpg

Soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN